To je to što me zanima!

Bradley Cooper ponovno ljubi, sad je u vezi s bivšom ženom osramoćenog političara Weinera

Par je zajedno stigao i na ovogodišnju Met Galu u svibnju, no razišli su se malo prije izlaska na crveni tepih kako ne bi bili snimljeni zajedno
Vidi originalni članak

Glumac Bradley Cooper (47) ponovno ljubi. Već se mjesecima viđa s Humom Abedin (45), glavnom pomoćnicom Hillary Clinton i bivšom suprugom osramoćenog političara Anthonyja Weinera.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izvori tvrde da je par upoznala njihova zajednička prijateljica Anna Wintour, glavna urednica časopisa Vogue.

- Anna je definitivno odigrala svoju ulogu i spojila ih. Najbolja je Bradleyjeva prijateljica i obožava Humu - rekao je dobro upućeni izvor za Page Six.

Izvori tvrde i kako se Huma pohvalila nekolicini bliskih prijatelja da ima novog dečka, no nije željela otkriti o kome je riječ.

- Savršeni su spoj. Oboje obožavaju moć i politiku - rekli su.

GLUMAC OTVORIO DUŠU Bradley Cooper: 'Nijedna cura me tada nije htjela pogledati'

Kako piše Page Six, par je zajedno stigao i na ovogodišnju Met Galu u svibnju, no razišli su se malo prije izlaska na crveni tepih kako ne bi bili snimljeni zajedno. Inače, Anna Wintour bila je velika Humina potpora kada je prolazila najteže razdoblje, u kojem se njezin bivši suprug Anthony Weiner našao u seks skandalu.

Huma je muslimanka kojoj je vjera iznimno važna, a svojedobno je otkrila i kako je djevičanstvo izgubila tek u 32. godini kada se udala za Weinera.

POGLEDAJTE VIDEO: MILAN MARIĆ PRIZNAO DA JE IMAO SVOJU SILVANU ARMENULIĆ POPUT TOME ZDRAVKOVIĆA

Idi na 24sata

Komentari 1

  • CastingCrouch 13.07.2022.

    nije shallow nego swallow

Komentiraj...
Vidi sve komentare