To je to što me zanima!

Bradleyjeva bivša reagirala na šuškanja o aferi s Lady GaGom

Cooperova bivša supruga, glumica Jennifer Esposito (45) komentirala je objavu na društvenoj mreži te tako dala do znanja da i sama vjeruje u 'zabranjenu' filmsku ljubav
Vidi originalni članak

Glasine o njihovoj navodnoj aferi počele su još za snimanja filma 'Zvijezda je rođena', a još su intenzivnija nakon emotivnog nastupa na nedjeljnoj dodjeli Oscara, za kojeg su mnogi ustvrdili kako je duet dvoje zaljubljenih ljudi. Logično, Cooperovoj djevojci Irini Shayk (33) navodno cijeli performans nije ni najmanje 'sjeo', a ova priča teško da će uskoro završiti. 

Je li u pitanju samo odlična gluma ili stvarno postoji kemija između Lady GaGe (32) i Bradleyja Coopera (44) pitaju se svi pa tako i američki glumac i komičar David Spade (54), a Cooperova bivša supruga, glumica Jennifer Esposito (45) komentirala je njegovu objavu nasmijavši se posprdno te tako dala do znanja da i sama vjeruje u 'zabranjenu' filmsku ljubav. 

- Bio je zabavan, pametan, arogantan i odličan manipulator - napisala je Esposito svojedobno u svojoj knjizi 'Jennifer's Way' te dodala da glumac ima i skrivenu ‘zločestu stranu’, a da se u vezi sve mora vrtjeti oko njega. 

Jennifer su mnogi napali i tvrde da preko leđa bivšeg ponovno želi doći do svojih pet minuta slave, ali njezin komentar bacio je dodatnu sumnju, pogotovo za one koji su skloni vjerovati u ljubav Bradleyja i GaGe. Naravno, to što je pjevačica i glumica netom prije dodjele Oscara otkazala svoje zaruke s Christianom Carinom (50) bilo je najveći okidač za glasine. Prilikom preuzimanja Oscara za pjesmu iz filma 'Zvijezda je rođena' zahvalila svom kolegi Bradleyju i pritom se rasplakala. Nije skrivala emocije. 

NA KONCERTU U LAS VEGASU Raspametili fanove: Lady GaGa i Cooper uživo pjevali 'Shallow'

- Ne postoji nijedan drugi muškarac na svijetu s kojim bih radije otpjevala ovu pjesmu nego s tobom, hvala ti - rekla je GaGa u govoru, a i sama je u intervjuu za E! News priznala kako između njih postoji posebna kemija. 

BOGATAŠICA IZGUBILA MILIJUNE ILI JE SVE SAMO GLUMA? 'Ne razumijem zašto poznati rade ovakve nebuloze'

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Aquamen 26.02.2019.

    Ona mozda cak i je malo zagrizla, al on je samo odlicno odradio svoj glumački angažman

  • kinezojapanac 26.02.2019.

    Neka se tjedan dana dobro ispraskaju i sve će znati. Ovo drugo je gubljenje vremena.

  • 26.02.2019.

    vidjelo se da su zaljubljeni.zena mu sve to gledala ,ne bi se čudio da se rastave brzo

Komentiraj...
Vidi sve komentare