To je to što me zanima!

'Brak je pozitivni mrak': Blaće i suprug slave drugu godišnjicu

Volim taj osjećaj doma, utočišta, sigurnosti, rekla je Blaće i dodala kako joj je slađe reći 'suprug' nego 'dečko'. Godišnjicu nisu posebno slavili, a voditeljica kaže kako je njima 'svaki dan godišnjica'
Vidi originalni članak

Antonija Blaće (37) i Hrvoje Brlečić jučer su proslavili drugu godišnjicu braka, a voditeljica ju je obilježila dirljivom fotografijom na Instagramu.

Voditeljica je u intervjuu za Net.hr objasnila da joj je uvijek 'toplo oko srca' kada se sjeti dana vjenčanja, a da je brak pozitivni mrak.

- Volim taj osjećaj doma, utočišta, sigurnosti. Iako, naravno, imala sam taj osjećaj i prije, ali slađe je reći 'suprug' nego 'dečko'. Puno slađe - kaže Blaće.

Kada pregovaraju o nečemu, Antonija se uvijek poziva na administraciju i 'potpisao si u dobru i u zlu'. Godišnjicu nisu posebno slavili.

- Ma sad ide ona floskulica, ma nama je svaki dan kao godišnjica - rekla je.

 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • 27.06.2017.

    Na koga me podsjeća njen muž... Ah da: http://www.angelfire.com/ca4/sarahdouglasp2/1hNOnthedestroyer2.jpg

  • 27.06.2017.

    tek 2 nije to puno haha

  • Mél.C.B.🌼 27.06.2017.

    Lijepo da su se nasli...sta bi covjek mogao vise pozeljeti od toga da nadje osobu koja ce sasvim prirodno biti tu kraj njega, i u sreci i u tuzi...i to ne samo fizicki, vec na onom, puno vecem nivou. Sretnici su to pravi...malo ih je. 🌸

Komentiraj...
Vidi sve komentare