To je to što me zanima!

Brak u krizi? S Dorisine ruke nestao je vjenčani prsten, a više se i ne hvali suprugom Borisom

Tijekom izolacije zbog korona virusa Doris i obitelj bili su u jednom periodu u predgrađu Zagreba, gdje su kupili kuću, a onda je Boris otišao u Sukošan kraj Zadra kod svojih
Vidi originalni članak

Glumica i televizijska voditeljica Doris Pinčić Rogoznica (31) i njen suprug, glazbenik Boris Rogoznica (30) navodno imaju krizu u braku i pred razvodom su, piše Story.

POGLEDAJTE VIDEO: Oca Doris Pinčić 2019. napao provalnik

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

O tome se počelo šuškati još prije nekoliko mjeseci s obzirom na to da su mnogi primijetili kako par već neko vrijeme ne nosi vjenčano prstenje, ne objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a i u zadnje vrijeme ne žive zajedno.

Krajem svibnja Doris je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nije nosila prsten, a zadnji put ga je imala na fotografijama na Valentinovo. I kod Borisa je slična situacija; u siječnju je viđen s prstenom na ruci, a prošlog vikenda ga na nastupu u Žapcu nije imao, ali ni na nekim prijašnjim fotografijama objavljenima u svibnju. 

Doris i Boris vjenčali su se 6. rujna 2013. godine u zadarskoj katedrali Sv. Stošije, a na njihovo vjenčanje došlo je mnoštvo poznatih, domaćih imena iz svijeta filma i televizije. Doris je tada bila velika zvijezda serije 'Larin izbor', a karijera na televiziji tek je uslijedila.

Prije nekoliko mjeseci Doris je nakon šest godina suradnje napustila RTL i prešla na HRT, gdje trenutačno vodi emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska', a bila je angažirana i na 'Dori'.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S DORIS PINČIĆ ROGOZNICA:

Par ima dvoje djece, Donata i Gitu, a roditelji su pratiteljima često objavljivali njihove fotografije. Tijekom izolacije zbog korona virusa Doris i obitelj bili su u jednom periodu u predgrađu Zagreba, gdje su kupili kuću, a onda je Boris otišao u Sukošan kraj Zadra kod svojih. 

Pokušali smo kontaktirati par, ali do trenutka objavljivanja članka, nismo dobili odgovor. 

Doris je objavila fotografiju sa svojim kolegicama s HRT-a, Zlatom Mück Sušec (35) i Majom Ciglenečki (31). Istaknula je kako su se u utorak družile, a sa sobom su povele i djecu kako bi se zabavila. 

 

Idi na 24sata

Komentari 135

  • 11.06.2020.

    Volim obične i skromne cure sa empatijama i svim drugim ženskim osobnostima, umišljenice zaobilazim u širokom luku, kada je to moguće.

  • Don Giovanni 10.06.2020.

    Nama je svima predobro. Nije ni Islam rijesenje gdje je zena pola muskarca i mogu u njoj boga ubit. Trebalo bi se vratit negdje u 1950, ili virjeme Franje Josipa kad su zene ipak puno vise trpile i sutile. Danas svakoj sve smeta. Puna Hrvatska fincukastih Rozgi i onih koje misle da su Rozga ili one kojima je Rozga uzor (svakla joj cast na izgledu i glasu, ali vidim da je to "napucano" do maximuma, mladja je sad nego pred 20 g, ona je samo primjer, sorry Jelena).Ako je Opel Astra iz 2017 nije dobra jer je izaso novi model 2020, ako se otrkne lak na noktu dolazi hitna za manikuru. NIko te ne postuje, pa ni ona najgora u 60tima ima nerealan ocekivanja. Legends of the Fall.

  • Selo_malo 10.06.2020.

    Raj je postao mjesto prepuno nevolja.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare