To je to što me zanima!

Brandon je u emisiji legao na stol i publici vikao 'Nebitni ste'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kontroverzni sudionik Big Brothera nedavno je izgubio voditeljski angažman u emisiji 'Sve za ljubav'. Kaže da je iz emisije otišao nakon sporazuma s produkcijom
Vidi originalni članak

Napokon je u javnost izašla snimka emisije 'Sve za ljubav' u kojoj su gostovali Soraja Vučelić (24) i Branislav Radonić (25), a nakon koje je bivši sudionik BB-a izgubio angažman u toj emisiji. Nakon što je Soraja rekla da je on dobio otkaz, Brandon je tvrdio da je angažman izgubio nakon razgovora s produkcijom u kojem su zaključili da ta emisija nije pravo mjesto gdje bi on mogao pokazati sve svoje sposobnosti i predstaviti se u najboljem svijetlu. Dodao je i da će napraviti kraću pauzu od medija i pričekati svoju pravu priliku.

Nakon što se vidi kako se Brandon ponašao u emisiji lako je zaključiti kako je izgledao njegov razgovor s produkcijom. Očito ponesen željom da bude u centru pažnje, često je prekidao voditeljicu, a u jednom trenutku čak je i legao na stol ispred Soraje. 'Šlag na tortu' bilo je kad je publici počeo govoriti da je nebitna.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • balkanizator 16.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • SekaAllTimeLow 16.10.2011.

    nisam uopće skontala poantu emisije, djeluje užasno glupo i dosadno. a brendon se izvan kuće dokazo ko frajer koji je umišljen i pun sebe i voli samo one koji mu se uvlače..

  • Palmira2 15.10.2011.

    Mislio i ja da nema većeg kretena od nemeša u toj zbirci nebitnih likova, ali evo demanti je stigao.. Pitanje je koji će šta sad sljedeće izvest za privlačenje pažnje...Može prijedlog? Kolektivni skok iz aviona bez padobrana...

Komentiraj...
Vidi sve komentare