To je to što me zanima!

Brankica Čonda je Aleksandru Grdić nazvala narkomankom

RAT MANEKENKI Grdić je u emisiji ismijala modni svijet Dubaija. Bivša stanarka BB-a koja ondje živi izvrijeđala ju je na 'fejsu'. Brankičin profil jučer nije bio vidljiv
Vidi originalni članak

Dubai nikako nije modna meka. Možda je Eldorado lakog života, dobrih provoda, izlazaka i lijepog vremena. Ali da možeš ostvariti vrhunsku karijeru, odraditi velike kampanje i napraviti čudo, definitivno ne, komentirala je Aleksandra Grdić (30) modnu scenu Dubaija u emisiji 'In Magazin'.

Makaranka i bivša stanarka BB kuće Brankica Čonda (30) tri godine živi u tom arapskom gradu. Aleks je komentirala kako ne zna što ona tamo radi.

- Ne znam ima li veliku manekensku karijeru ili ne, samo znam da je tu nije imala - rekla je bivša Miss Hrvatske.

Dodala je da se cure u Dubaiju prvenstveno zezaju da su našle bogate sponzore koji ih financiraju.

Brankica se na Aleksine izjave osvrnula na Facebooku: 'Ne spominji Božje ime uzalud... Jedna od božjih zapovijedi draga Alex ili da te nazovem Miss praxiten, pilsa, narkomanka... Da ne nabrajam još jer imaš ti nadimaka koliko hoćeš. Moje slike živi su dokaz koliko radim! A ti možeš samo sanjati o Dubaiju jer te neće pustiti u zemlju zbog tvojeg narkomanskog dosjea'.

- Stvarno ne razumijem zašto se osjetila prozvanom, a nitko je nije prozvao - komentirala nam je Aleks Čondin status na Facebooku. Brankičin profil jučer više nije bio vidljiv.

Idi na 24sata

Komentari 121

  • Feel 15.01.2011.

    Brankica je koliko se sjecam bila punija cura malo,nikad cula da je ona nekakva manekenka hahaha...a ovo da je Aleks narkomanka,pa je sta,javna tajna da cura vuce lajnice ;)

  • user_51203 15.01.2011.

    ja mislim..... da ništa ne mislim!!!!!!!!!!!!!!

  • ntblzg 15.01.2011.

    A tko su njih dvije? Što one meni i ostalim stanovnicima Hrvatske znače? Pardon, par ili možda malo veća brojka muških se ne računa. Pa dajte malo prestanite tračati i ispirati mozak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare