Show

Komentari 121

Brankica Čonda je Aleksandru Grdić nazvala narkomankom

Brankica Čonda je Aleksandru Grdić nazvala narkomankom

RAT MANEKENKI Grdić je u emisiji ismijala modni svijet Dubaija. Bivša stanarka BB-a koja ondje živi izvrijeđala ju je na 'fejsu'. Brankičin profil jučer nije bio vidljiv

Dubai nikako nije modna meka. Možda je Eldorado lakog života, dobrih provoda, izlazaka i lijepog vremena. Ali da možeš ostvariti vrhunsku karijeru, odraditi velike kampanje i napraviti čudo, definitivno ne, komentirala je Aleksandra Grdić (30) modnu scenu Dubaija u emisiji 'In Magazin'.

Makaranka i bivša stanarka BB kuće Brankica Čonda (30) tri godine živi u tom arapskom gradu. Aleks je komentirala kako ne zna što ona tamo radi.

- Ne znam ima li veliku manekensku karijeru ili ne, samo znam da je tu nije imala - rekla je bivša Miss Hrvatske.

Dodala je da se cure u Dubaiju prvenstveno zezaju da su našle bogate sponzore koji ih financiraju.

Brankica se na Aleksine izjave osvrnula na Facebooku: 'Ne spominji Božje ime uzalud... Jedna od božjih zapovijedi draga Alex ili da te nazovem Miss praxiten, pilsa, narkomanka... Da ne nabrajam još jer imaš ti nadimaka koliko hoćeš. Moje slike živi su dokaz koliko radim! A ti možeš samo sanjati o Dubaiju jer te neće pustiti u zemlju zbog tvojeg narkomanskog dosjea'.

- Stvarno ne razumijem zašto se osjetila prozvanom, a nitko je nije prozvao - komentirala nam je Aleks Čondin status na Facebooku. Brankičin profil jučer više nije bio vidljiv.

Najčitaniji članci