To je to što me zanima!

Branko Đurić: Bila mi je čast snimati s Farrellom

Đuro je otpjevao dvije pjesme na koncertu u čast Indexa u Rijeci. Pričao je o snimanju filma 'Triage' s Colinom Farrellom, koji režira Danis Tanović
Vidi originalni članak

Za razliku od mnogih domaćih glumaca, Farrell je maksimalno spreman pomoći kolegama s kojima snima, izuzetno je talentiran, veliki gumac i profesionalac, otkriva nam glumac i režiser Branko Đurić Đuro, koji uz Colina Farrella glumi u filmu “Triage”, ekranizaciji knjige američkog ratnog reportera Scotta Andersona, koji režira oskarovac Danis Tanović.
- Farrell je i privatno vrlo zanimljiva osoba, bila mi je čast snimati s njim - kaže Đuro i dodaje:
- Riječ je o filmu čija se radnja odvija u Kurdistanu i Irskoj. Prije 15 dana sam završio snimanje, glumim doktora Talzanija. Snimali smo u Španjolskoj u studiju, u pećini i u pustinji. On je, uz mnoga poznata imena, u petak nastupio u riječkoj Dvorani Mladosti u čast nezaboravnih Indexa. Otpjevao je dvije pjesme.
Na glazbenom spektaklu “Indexi i prijatelji” nastupali su i Željko Bebek, Teška industrija, Boris Novković, Aki Rahimovski, Massimo, Hari Mata Hari, Damir Urban i drugi. Glazbena pratnja bili su im nekadašnji članovi Indexa.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare