To je to što me zanima!

Brat Kim Karadshian potišten zbog debljine, neće na svadbu

Navodno mu je majka, Kris Jenner (58), postavila ultimatum i odredila mu da do svibnja, kada je vjenčanje Kim i Kanyea Westa, treba smršavjeti čak 31 kilogram
Vidi originalni članak

Osim što se prošle godine nije htio fotografirati za božićnu čestitku svoje obitelji, Rob Kardashian (26) razmišlja o tome da se ni ne pojavi na svadbi sestre Kim (33). Razlog tome je njegova potištenost zbog kilograma koje je nakupio u posljednjih godinu i pol. Rob se opustio nakon što ga je shrvao prekid s pjevačicom Ritom Orom (23). 

Osjeća se kao crna ovca u obitelji

- Rob je jako uzrujan zbog svog izgleda i osjeća se kao crna ovca u obitelji - tvrdi izvor. Iako je reality zvijezda u dobrim odnosima s Kanyeom Westom (36), budućim suprugom sestre Kim, Rob uopće nema potrebe za odlaskom u Pariz na luksuznu proslavu. 

- Naravno, sve se to može promijeniti. Kim je njegova sestra i on je voli, ali zna da će se tamo sve vrtjeti oko nje, a on će se osjećati kao treći kotač - otkrio je izvor te dodao da brat i sestra u zadnje vrijeme nisu u najboljim odnosima. 

Kim misli da je Rob totalna lijenčina

- Kim misli da je Rob totalna lijenčina što je njemu veoma bolno. Od svih Kardashiana, on je ipak najrealniji. Samo se pokušava pronaći u ovom svijetu - tvrdi izvor. 

Majka mu zaprijetila da mora smršavjeti 31 kilogram do vjenčanja

Navodno mu je i majka, Kris Jenner (58), postavila ultimatum i odredila mu da do svibnja, kada je vjenčanje, treba smršavjeti 31 kilogram. Problem je u tome što Rob mrzi vježbanje i odlaske u teretanu. Razmišlja o odlasku na operaciju, to jest ugradnju želučane premosnice kojom se mijenja probavni sustav i ograničava količina hrane koja se može jesti. 

Smatra da je to jedini način kojim može udovoljiti majčinim željama. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • _petra_ 11.03.2014.

    nitko normalan tamo

  • 11.03.2014.

    Svojim komentarima samo dolijevaju ulje na vatru i rade kontraefekt. Vidjela sam u jednoj epizodi kako su ga napadale i izrugivale se njegovom stasu, zbog toga nije išao ni na odmor u Grčku sa njima, naporne su za poludit, nije ni čudo da je dečko u depresiji. Mater je tako izluđivala i onu kćer koja je bila udata za košarkaša. Danima je plakala jer joj je ova šizila zbog nekih 5 kg viška. Katastrofa.

  • Queen24 11.03.2014.

    Sam si je kriv, što se tako zapusti, trebao je još u bolju formu doć pa da toj njegovoj bivšoj curi bude žao što ga ostavila a ne ovako unakaziti sebe!

Komentiraj...
Vidi sve komentare