To je to što me zanima!

Brat Macaulaya Culkina glumio je dječaka s naočalama u 'Sam u kući', sad je cijenjeni glumac

Nisam znao da se oko mog brata vrti sve. Sjećam se da sam u kinu gledao premijeru i da sam umirao od smijeha i rekao: 'A zato je bio na setu cijelo vrijeme', rekao je Kieran prije dvije godine
Vidi originalni članak

Pogledao sam ga sto puta, ali dosaditi ne može nikada. Je li Božić uopće Božić ako ne pogledamo 'Sam u kući'?, pitali su se obožavatelji spomenutog filma. U njemu glavnu ulogu ima Kevin, kojeg igra Macaulay Culkin (42), ali u prvom i drugom nastavku upoznali smo i Kevinova bratića Fullera McCallistera, kojeg je igrao Kieran Culkin (40), Kevinov mlađi brat u stvarnosti. Zbunjen je, mokri u krevet, nosi velike naočale...

Ipak, uloga u filmu 'Sam u kući' donijela mu je veliku popularnost, iako su mu to bile prve uloge. Nakon toga nije dobivao zapažene uloge neko vrijeme, a i prihvaćao je neke koje nisu bile 'bajne', ali trud se isplatio s vremenom pa sad snima za HBO. Možemo ga gledati u hit seriji 'Nasljeđe', za čiju je ulogu bio nominiran za Zlatnog globusa, a igrao i u seriji 'Fargo' Ryea Gerhardta. 

Snimao je i u filmu 'Ona e sve to', 'Boemski dani'... Na neko vrijeme je uzeo pauzu od filma i posvetio se kazalištu, a onda se ponovno vratio malim ekranima. 

Kako je jednom prilikom Kieran rekao, tijekom snimanja filma 'Sam u kući' nije uopće shvaćao da njegov brat ima glavnu ulogu. 

- Nisam znao o čemu je film i onda kad sam ga pogledao, bilo je to totalno osvježenje i novi film. Sve mi je imalo smisla kad sam ga pogledao. Sjećam se da sam u kinu gledao premijeru i da sam umirao od smijeha i rekao: 'Oh, to ima smisla, zato je Mac bio na setu cijelo vrijeme' - pojasnio je Kieran. 

Što se tiče njegova privatna života, Fuller je u braku s Jazz Charton (34) i imaju dvoje djece. Vjenčali su se 2013. godine.

POGLEDAJTE VIDEO: 'KADA BI SPOJILI SVE MOJE KONCERTE TO BI BILA PLANETARNA BOMBA'

Idi na 24sata

Komentari 1

  • jamesbond7777 27.12.2022.

    Izgleda ću morat pogledati, neznam o cemu se radi ali ocito samo ja nisam gledal😎😎😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare