To je to što me zanima!

Brčko preplavili plakati: Gore Vlada - Dole Severina

Navodno su iz brčanske Vlade najavili kako će za proslavu Dana distrikta 8. ožujka biti potrošeno 754.000 kuna, a Seve bi dobila 226.000 kuna
Vidi originalni članak

Nezavisni časopis Ctrlx info, informativni portal Infobrčko i aktivistički pokret građana BiH Dosta! pozivaju ljude na bojkot Severinina nastupa u Brčkom. Iako su stanovnici na glavnoj pozornici htjeli vidjeti Dinu Merlina, zabavljat će ih Severina. Navodno su iz brčanske Vlade najavili kako će za proslavu Dana distrikta 8. ožujka biti potrošeno 754.000 kuna. Severina bi od toga trebala dobiti 226.000. Plakati poručuju da se pomogne umirovljenicima, nezaposlenima i studentima, a ne Severini. Prošle godine na proslavi Dana distrikta pjevao je Zdravko Čolić. Distrikt, odnosno općina Brčko, uspostavljena je 2000. i sad slavi  devetu obljetnicu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • PDV_1 06.02.2009.

    slažem se s plakatom...potrebnije je nekom studentu koji se zalaže al nije u financijskoj mogučnosti da dosegne vrh..seve je ionako promašeni slučaj a i nikakve koristi od nje nikad bilo niti će bit.

  • rupicka 06.02.2009.

    ma brčko zakooooon! tooooooooooooo ljudi! naučite nas kulturne hrvate kako treba reagirat!!!!!!!!!!!

  • Maxich_1 06.02.2009.

    slažem se s prvim komentarom, narod gladuje, a novac poreznih OBVEZNIKA koji smo prisiljeni plaćati se daje nekome koga velik broj ljudi ne želi ni vidjet ni čut. meni osobno je toliko degutantna i nemogu vjerovati da novine uopće pišu o takvoj nemoralnoj osobi u pozitivnom svijetlu. netko će reći, "ali imala je i humanitarni koncert"! aha, nije to ništa mili moji, to se zove SAMOPROMOCIJA! a kolike pare poreznih obveznika ona pokupi za 1 VEČER?! zar živimo u takvoj državi da trebamo stezati remen da bi takvi mogli živjeti na naš račun?

Komentiraj...
Vidi sve komentare