To je to što me zanima!

Brena ne odobrava sinov brak: 'Za muškarce ništa prije 30-e'

Iako Stefan slovi za miljenika žena, rekao je kako mu u pronalasku srodne duše slavni roditelji nisu pomogli. Srećom po Lepu Brenu koja ne želi da joj se sin oženi prije tridesete
Vidi originalni članak

Brenin sin Stefan (26) nedavno je s njom zapjevao na koncertu u zagrebačkoj Areni, a i sam gradi estradnu karijeru. Posinak Lepe Brene (59), Filip Živojinović (35) oženio se i dobio dijete, no pjevačica ne želi da Stefan krene tim putem. Barem ne zasad.

- Protiv sam toga da se muškarci na Balkanu žene prije tridesete godine. Savjetujem im da prvo stvore nešto, da u životu naprave ono što su sebi zacrtali. Onda će biti u stanju odabrati i svoju partnericu. Također, i da partnerica odabere njih. Kad ste zrela i formirana ličnost puno je lakše spoznati što je to prava i iskrena ljubav - objasnila je Brena za Kurir. 

STEFAN ŽIVOJINOVIĆ Brenin sin: 'Ime majke mi nije teret. Želim trajati kao pjevač'

Iako Stefan slovi za miljenika žena, rekao je kako mu u pronalasku srodne duše slavni roditelji nisu pomogli. Ime Lepe Brene nije mu teret u životu, tvrdi, njime se ponosi.

- Malo mi je zbog toga čak i teže pronaći pravu djevojku, rado bih imao nekog pored sebe. Kad osjetim da je to ono pravo i iskreno, onda ću je imati, ali za sada polako - izjavio je tajanstveni Stefan jednom prilikom.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 47

  • giovanni123 02.01.2020.

    Jel to ona sto je pjevala u Bijeljini c....ma !!!

  • 02.01.2020.

    Pa da ne prije nego što ga uhvati prostata.

  • Alter ego 02.01.2020.

    Tako je. Ne traži si ženu prije tridesete, ne postani otac prije četrdesete. Pa sinu budi djed, a ne otac. Kad budeš s njim trebao igrati nogomet, voditi ga na pecanje, kampiranje i sve ostalo što očevi rade sa sinovima, tebe će hvatati reuma, išijas i ostale staračke stvari. Jbt, što volim ovakve posesivne matere, koje bi sinove držale uza sebe do smrti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare