To je to što me zanima!

Brena pokazala kako izgleda bez šminke: 'Previše botoksa...'

Pjevačica je nedavno, pišu srpski mediji, kupila luksuznu jahtu. Novu skupocjenu 'igračku' krasit će simboli koji podsjećaju na njezinu dugogodišnju karijeru
Vidi originalni članak

Pjevačica Lepa Brena (59) već neko vrijeme uživa na krstarenju. Posljednjih 40-ak godina nije si mogla priuštiti ovakav odmor s obzirom na velik broj gaža, a zbog pandemije korona virusa napokon je red došao i na višemjesečno uživanje. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Trenutno se sunča u Italiji, a s brojnim pratiteljima podijelila je i fotografiju na kojoj pozira bez trunke šminke. I dok su neki pisali kako je pretjerala s botoksom, drugi su komentirali kako izgleda mladoliko s obzirom na godine. 

Pjevačica je nedavno, pišu srpski mediji, kupila luksuznu jahtu. Novu skupocjenu 'igračku' krasit će simboli koji podsjećaju na njezinu dugogodišnju karijeru. Turisti će moći vidjeti određene stvari koje pripadaju pjevačici, primjerice njezine kostime, nakit, fotografije... A postoji i mogućnost da će jaha nositi njezino ime. O svemu će voditi računa njezin suprug. 

Svi koji će se htjeti voziti Breninom jahtom morat će 'iskeširati' pozamašnu svotu novca. Ruta destinacije počet će u Hrvatskoj, gdje će brod biti usidren, a s krstarenjem će početi sljedeće godine. 

Podsjetimo, Lepa Brena je nakon prodaje udjela u 'Grand produkciji' uložila milijunsku zaradu u novi posao koji nema veze s glazbom. Najprije je pokrenula proizvodnju vina, a uskoro će početi izgradnju luksuznog stambenog kompleksa u blizini Novog Sada. 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • tomo1234 11.07.2021.

    Samo nemoj takva šetati po Azurnoj obali,žandari u Monaco zajebani nedalju prolaz

  • 19.08.2020.

    Sad si samo Brena, ono Lepa... zaboravi.

  • NancyMendek 19.08.2020.

    Strašno, ova izgleda sva izobličena od botoxa i filera,nije ni čudo da se fotosopira

Komentiraj...
Vidi sve komentare