To je to što me zanima!

Breni je bila idol, a Giuliano je strahovao od Josipine reakcije

Josipu cijenim kao umjetnicu i želio sam joj biti što sličniji. Nisam htio da moja izvedba bude ruganje, nego sam je htio dostojanstveno izvesti, kaže Giuliano
Vidi originalni članak

Na glavu su mi šminkerice stavile periku i mazale je dječjom pastom za zube da bi mi kosa bila ljubičasta. Spremale su me cijeli dan, rekao nam je Giuliano (41).

Prije transformacije u Josipu Lisac (64) u showu “Tvoje lice zvuči poznato” mislio je da će mu zbog adrenalina stati srce. 


- Josipu cijenim kao umjetnicu i želio sam joj biti što sličniji. Nisam htio da moja izvedba bude ruganje, nego sam je htio dostojanstveno izvesti i mislim da sam u tome uspio - kaže Giuliano. 

Dodaje kako je bio na njezinim koncertima, a najviše mu se sviđa pjesma “Oluja”. 


- Volim njezin opus iz bilo kojeg vremena. U svakoj je glazbenoj fazi posebna - ističe pjevač.

I Lepa Brena (54) na jedan dan je postala Josipa Lisac pjevajući njezin “Dnevnik jedne ljubavi”. Brena se htjela zabaviti pa se za snimanje nove glazbene emisije Grand produkcije - “Fantastic show” potrudila da u potpunosti što vjernije sliči kolegici.

Osim jake šminke i perike, na pozornici se pojavila u ekstravagantnoj haljini dugoj 15 metara koju je posebno za nju izradila dizajnerica Žaklina Marijanović.


- Nije tajna da je Josipa bila moj idol još dok sam bila djevojčica, a kako se volim transformirati i uživam u tome, jedva sam dočekala da se preobrazim u svojeg uzora - kaže Brena te dodaje kako je Josipa još prije 30 godina bila brend i da će to sigurno ostati.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • kung fu panda 09.12.2014.

    Josipa je fenomen

  • svejedobro 08.12.2014.

    Josipa se sigurno zabavila slušajući ovo dvoje imitatora :-)

  • kornel 08.12.2014.

    Giuliano je gospodin!

Komentiraj...
Vidi sve komentare