To je to što me zanima!

Brenin sin Stefan kreće njenim stopama: Već snima prvi album

Sin Lepe Brene priprema svoj prvi album kojeg će objaviti Brenina izdavačka kuća 'Grand produkcija'. Stefan je talent za glazbu naslijedio od majke, otkrio je prijatelj
Vidi originalni članak

Stefan Živojinović (24) odlučio je 'baciti se' u glazbene vode i to pod okriljem majčine izdavačke kuće. 

- Brena i njen suprug Boba su odavno prepoznali njegov talent i želju da se bavi glazbom, pa ga maksimalno podržavaju u toj odluci - otkriva prijatelj obitelj Živojinović za srpski Kurir. 

Prijatelj dodaje da je Stefan talent naslijedio od majke. Iako je, kada je  bio mlađi, volio svirati klavir i pjevati samo 'sebi za dušu', sada je odlučio da se time želi profesionalno baviti. Stefan je nedavno završio fakultet u SAD-u, trenutno ga, kaže izvor, zanima samo mikrofon. 

Vijest je potvrdio i Stefanov brat Viktor (18) te dodaje da se Stefan nema namjeru vratiti u Ameriku. 

- Moj brat je ozbiljan u namjeri da postane pjevač i uskoro snima nešto. Veliki je talent za pjevanje i to je nešto što stvarno želi i voli raditi - rekao je najmlađi član obitelji. 

Stefan, kaže njegov mlađi brat, savjete traži od starijih kolega koji mu puno pomažu. 

Brena je glazbenu karijeru počela kao 21-godišnjakinja, kada je pojavila u zabavnoj TV emisiji. 

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • maksimilian pavelic 23.04.2017.

    https://potpisi.me/peticija/zaustavimo-financiranje-vrije%C4%91anja-hrvata-i-republike-hrvatske-iz-na%C5%A1ih-d%C5%BEepova

  • kung fu panda 21.04.2017.

    Lepi Stef ima da napuni diskoteke sa najnoviji hit Da mi kupis pile motiku i vile pa da sednem na krmacu da se slikam sa drljacu bio bi ko onaj Bekam iz Londona..

  • Mél.C.B.🌼 21.04.2017.

    Sesan, sesan, bit ce nesto do njega! :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare