To je to što me zanima!

Brenin ultimatum Bobi: Moraš u 2 mjeseca skinuti bar 25 kg

POPUSTIO JE Bivši sportaš se sa suprugom odmah složio i krenuo na dijetu. Za sada se ne zna hoće li i Brena zbog solidarnosti s Bobom pripaziti što jede
Vidi originalni članak

Bivši tenisač Slobodan Živojinović (51) fantastično kuha i to je dokazao gostujući u brojnim kulinarskim emisijama. No ovih dana Bobi žena ne da ni blizu kuhinje i hladnjaka.

Pjevačica Lepa Brena (53) natjerala je supruga da prestane jesti i ode na dijetu.

- Dala mu je ultimatum. Boba se u posljednje vrijeme jako udebljao i Brena je odlučila stati tome na kraj. Rekla mu je da do Nove godine mora smršavjeti barem 25 kilograma - rekli su Brenini prijatelji. 

Bivši sportaš se sa suprugom odmah složio i krenuo na dijetu. Za sada se ne zna hoće li i Brena zbog solidarnosti s Bobom pripaziti što jede. Prije dvije godine i ona je s njim gladovala. Otputovali su sinu u posjet u Miami i ondje su u nekoliko tjedana oboje smršavjeli.

- Zajedno smo skidali kile i baš nam je bilo lijepo - rekla je tad.     

Idi na 24sata

Komentari 109

  • jozabroz 12.10.2014.

    drug admin mene "ispostovo" jer sam napisao da kog normalnog ovo zanima u hrvatskoj..))) sad cu mu se ispricat,pa izvini druze sta sam povredio tvoje osecaje i ljubav prema otadzbini,,)))) neznam samo ko te drzi..i placa za ovo))) hrvat ne sigurno!!!

  • Mthesecond 12.10.2014.

    Bobi je trenutno na idealnoj mjeri ak bi gledali po mjerama jednog prosječnog,tipičnog Balkanca...Takvi su svakodnevna pojava i kod nas,ženski najidealniji suputnici pa mi prema tome nije jasno čemu taj Brenin ultimatum...Zlatan lanac oko vrata i Bobine mjere...Već vidim žene kako vrište :) Kao što se vrišti na koncertima :D Lepa razmisli još jednom...

  • tinaaaa 12.10.2014.

    Moguce je sa rigoroznom dietom i fizickom aktivnoscu skinuti te kile do Nove godine, ali je too much nezdravo u tako kratko vrijeme takav pothvat...da ne pricam o visku... Boba ti samo polako skidaj kile jer vrate se prije neg si u lonac zavirio ))

Komentiraj...
Vidi sve komentare