To je to što me zanima!

Brenu iznervirao fan: Misliš da ja s dva metra vidim što piše?

Njezin fan putem mobitela joj je pokušao pokazati koju pjesmu želi, a nju je to izbacilo iz takta. Obožavatelju je objasnila da ne radi samo čestitke i pozdrave
Vidi originalni članak

Ne vidim, ne vidim. Držiš telefon dva sata, kako da ja s dva metra vidim što piše na tvom telefonu. Vas deset drži telefon. Kako ti misliš da je to izvedivo? Objasni mi samo. Ne radimo želje, čestitke i pozdrave, poručila je s pozornice vidno iznervirana Lepa Brena (53), piše srpski Blic.  

Na YouTubeu se pojavio video u kojem pjevačica svom obožavatelju poručuje da nije u mogućnosti odmah ispuniti želju ili ju ispuniti istog trena. 

Njezin fan putem mobitela joj je pokušao pokazati koju pjesmu želi, a nju je to očito izbacilo iz takta. Zato mu je održala predavanje. Nije poznato tijekom kojeg nastupa je nastala ova snimka. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • CptNemo 22.07.2014.

    inače, dobro obavješteni izvori kažu da je dužna go Grčka. Pa je zato "reaktivirala" karijeru...

  • CptNemo 22.07.2014.

    Uh šta je od sebe napravila..Poznat mi potpis tog autolimara...A mjuzu neću nit komentirat, nisam je doživljavao nit prije 25 godina. Dok je bila "oku ugodna" i poster na svim kazetama u kasarni. Netko bi joj trebao reći da je malko jhebe "godina proizvodnje"...i da nemre više radit stvari koje je radila sa 25. Lova joj tolko treba? Šta je Boba opet zapio i raskockao sve?

  • ZalemMetu 22.07.2014.

    "Na YouTubeu se pojavio video u kojem pjevačica svom obožavatelju poručuje da nije u mogućnosti odmah ispuniti želju ili ju ispuniti istog trena." DILEMA: Odmah ili istog trena!? WTF!

Komentiraj...
Vidi sve komentare