To je to što me zanima!

Brigitte Bardot ne pojavljuje se često u javnosti, sad ju uhvatili ispred imanja u Saint-Tropezu

Glumica je iz dvorišta kuće izašla s oldtimerom i otišla do imanja La Garigue. Tamo se nalaze brojne životinje - psi, magarci, mačke, o kojima se Brigitte brine
Vidi originalni članak

Prozvana je jednom od najljepših glumica ikad, bila je seks simbol 50-ih i 60-ih, a danas francuska glumica Brigitte Bardot vodi potpuno drugačiji život. Krajem prošlog mjeseca je proslavila 89. rođendan, a u isto su ju vrijeme fotografi uhvatili ispred njene vile.

BRIGITTE BARDOT SLAVI 89. ROĐENDAN Bila je seks-simbol, udavala se četiri puta, nije voljela supruga i sina, a kaznili su je pet puta

Glumica je iz dvorišta kuće u Saint-Tropezu izašla s oldtimerom i otišla do imanja La Garigue. Tamo se nalaze brojne životinje - psi, magarci, mačke, o kojima se Brigitte brine. Tako je glumica svoj rođendan proslavila sa svojim životinjama, a ne na raskošnom slavlju.

Brigitte se ne pojavljuje često u javnosti, a posljednjih se mjeseci priča i da ima zdravstvenih problema. Njen suprug Bernard d'Ormale je u srpnju morao pozvati hitnu pomoć jer je glumica imala problema s disanjem te je završila u bolnici. Od tada se oporavila, a razlog je bio, kako je rekao suprug, visoka temperatura.

PRVA VERZIJA FILMA Nakon smrti redatelja rukopis scenarija za kultni film 'Prezir' prodan za 2.2 milijuna kuna

- U njezinim godinama po takvim vrućinama trebala bi se štedjeti, ali to nije u prirodi njezinog karaktera - rekao je Bernard.

Brigitte je rođena 28. rujna 1934. godine u katoličkoj građanskoj obitelji. Kao dijete je sanjala da jednog dana postane balerina, a s 13 godina primljena je na pariški Konzervatorij.

Karijeru je započela sa samo 15 godina kad ju je primijetio kreator šešira i prijatelj njene majke. Zbog njega je završila na naslovnici magazina Elle. Ubrzo je ušla u svijet glume, a prvo se pojavljivala u komedijama. Od tada je postala jedno od najpoznatijih imena u filmskoj industriji, a povukla se 1973. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare