To je to što me zanima!

Brit želi Adnanovu bebu, a on se nudi za mladoženju!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Britney Spears je prije nekoliko dana od suda zatražila da se Adnanu Ghalibu zabrani da joj se približava. Sinoć su se ponovno držali za ruke...
Vidi originalni članak

Britney Spears (26) navodno je ponovno u vezi s Adnanom Ghalibom (35). Jučer su viđeni kako izlaze iz jednog restorana u Malibuu držeći se za ruke. Ušli su u Ghalibov automobil, a za njima je jurio motocikl na kojem su sjedili uzbuđeni paparazzi. Od Britneyinog prekida s paparazzom do obnavljanja romanse prošlo je svega 24 sata. Sada se vole do te mjere da Adnan izjavljuje da želi oženiti Britney. U emisiji 'Entertainment Tonight' rekao je i da je ona test za trudnoću kupila u nadi da nosi njegovo dijete. AzLynn Berry, Adnanova supruga, podnijela je jučer zahtjev za razvod braka, a on tvrdi da se to već dugo spremalo. Čini se da je posrnula pop zvijezda ipak odlučila da joj ne smeta što Ghalib profitira od prodaje njihovih intimnih fotografija. Naime, Brit je prije nekoliko dana od suda zatražila da mu se zabrani da joj se približava. Paparazzo i njegova tvrtka, Finalpixx, i dalje prodaju njene kompromitirajuće fotografije onome tko ponudi najviše za otkup. Britney je Ghaliba ostavila upravo zbog toga što je saznala da je, tijekom trotjedne veze, on već prodavao video snimke i fotografske materijale na kojima su dokumentirani njihovi zajednički trenuci. Procjenjuje se da će Ghalibova tvrtka od buduće prodaje 'škakljivih' materijala zaraditi milijune kuna.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Tinami 24.01.2008.

    Isss, Adnan je pravi cigan! Baš si pašu !!!

  • Ratkajeva 23.01.2008.

    god of war ti bi nju okrenuo?

  • BUBU 23.01.2008.

    AJME BOŽE!!!! NAPUHNUTU!!???? A TI KOJI SI TO NAPISAO VJEROJATNO DOMA IMAŠ MANEKENKU RAVNOG BETONSKOG TRBUŠČIĆA....ILI AKO SI ŽENSKa----MORA DA TI IMAS JEDAN PREDIVNI RAVNI!!!!!! za boga miloga.....curka je zgodna, celulit imamo mi sve.....a trbuh????? možda se nije taj dan posrala...možda je jela nešto šta je napuhuje???? jeste li to pomislili..... for god sake!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare