To je to što me zanima!

Britanci izabrali: Guza godine pripada Carol Vorderman (53)

Carol je, naime, prva zvijezda koja je titulu Rear of the Year osvojila dva puta. Dobila je više od 10.000 glasova u natjecanju. Iznimno je polaskana i sretna zbog nagrade
Vidi originalni članak

Carol Vorderman ima 53 godine i tijelo na kojem bi joj mogle pozavidjeti mnoge mlađe pripadnice nježnijeg spola. Britanska televizijska voditeljica toliko dobro izgleda da je već drugi put osvojila laskavu titulu žene s najboljom guzom u Velikoj Britaniji.

- Iznenađena sam i iznimno polaskana što je moja guza već drugi put izglasana za najljepšu, osobito budući da imam godina koliko imam - rekla je uzbuđena Carol.

Carol je, naime, prva zvijezda koja je titulu Rear of the Year osvojila dva puta. Dobila je više od 10.000 glasova u natjecanju.

- Kad sam titulu osvojila 2011. bilo mi je jasno da ima mnogo ljudi koji me više vole vidjeti straga nego sprijeda. Sad me posebno veseli što ih, očito, ima još više - zadovoljno je konstatirala Vorderman.

Od muškaraca, guzu godine ima Olly Murs (30) koji se proslavio nakon sudjelovanja u talent showu 'The X Factor'.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • KTBFFH ZG 24.07.2014.

    Iskreno, milina je vidjeti zene od 30-te na dalje, a da ovako dobro izgledaju i svaka im cast na tome. Svaka cast teta. Bas sesi. :3

  • CanadaBoy 24.07.2014.

    ima guzu do jaja

  • tonitonic 24.07.2014.

    Ja kao zena mogu samo napisati: zena je mrak!!! :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare