To je to što me zanima!

Britanci na iglama: Niko bi u Glasgow, ali je Zrinka 'šefica'

Britanski mediji raspisali su se o mogućem povratku nogometaša na stari kontinent. Voljeli bi Niku vidjeti u škotskom klubu, no tvrde da za to treba pitati njegovu djevojku Zrinku Cvitešić
Vidi originalni članak

Za Nikinu karijeru treba 'pitati' Zrinku Cvitešić (36), jer je ona šef u njezinoj vezi s Nikom, pišu britanski mediji. 

Glumica je nakon uspjeha u mjuziklu 'Once' na londonskom West Endu, za koji je dobila nagradu Olivier, poželjela pronaći posao u Americi. Niko Kranjčar (31) je zbog zajedničkog preseljenja u SAD potpisao ugovor za drugoligaša New York Cosmos, no u svojim redovima su ga poželjeli Glasgow Rangersi.

Kranjčar bi se odmah vratio na otok, ali Zrinki se navodno ta ideja ne sviđa. Tvrde da glumica ne želi otići iz SAD-a jer se nada da će joj se uskoro pružiti prilika da zaigra na Broadwayu.

Zrinka će u kolovozu raditi u domovini. U Hrvatskoj će snimati niskobudžetni film 'Lucky Accident Crash' u kojemu ima glavnu ulogu. Jako joj je stalo do tog projekta pa je prije tri mjeseca skupljala novac za snimanje nastupom u njujorškom klubu Drom. Pjevala je sevdalinke, a Niko ju je gledao iz publike i fotografirao na sceni.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • marija_kragic 19.06.2016.

    Štraca i propali nogometaš...cccc.... žena mu je bar bila zgodna....

  • biberrr 22.05.2016.

    Pa ta baba je 1979. godište,37 godina? Pa i ona bivša je bila starija od njega. Izgleda da Niko traži majku u djevojkama. Mogao bi ševiti svu piletnu od 18,a on se troši na babama,čudak!

  • zoran saraf 21.05.2016.

    eee moj Niko ja sam mislio da si ti neko i nešto a u biti ti si Niko i nista vise heeee😜😜😜

Komentiraj...
Vidi sve komentare