To je to što me zanima!

Britanci uklonili postere sa Angelinom zbog sačmarice

Britanska udruga Advertising Standards Authority odlučila je povući postere i reklame za film "Wanted" u kojem glavnu ulogu glumi Angelina
Vidi originalni članak

Britanska udruga Advertising Standards Authority odlučila je povući postere i reklame za film "Wanted" u kojem glavnu ulogu glumi Angelina Jolie (33). Razlog je slika Angeline koja u ruci drži sačmaricu što je protumačeno kao veličanje uporabe vatrenih oružja. Udruga je reagirala na ogorčene pritužbe građana te je zabranila i povukla navedene postere. Nedavno je američka komičarka Roseanne Barr napala Angelinu zbog toga što navodno snima samo "zle i psihopatične filmove".

Idi na 24sata

Komentari 3

  • velda 03.09.2008.

    Ah ti licemjerni Britanci, stvarno su poznati po svojoj miroljubivosti! Cijelu su svoju državu izgradili na grbači drugih država koje su kolonizirali u 18 st., a sad im smeta nekakva puška na posteru! A njihov najpoznatiji filmski junak James Bond u akciju ide s diplmatskim vještinama!? Kako da ne!

  • user_28422 03.09.2008.

    Film Wanted je odličan!

  • Kiki_09 03.09.2008.

    I sta sada, mislim meni je taj film bas dobar, nije Angelina kriva jer su se odlucili u produkciji i promidzbi filma za takav poster, a postoji i razlika izmedju takvog filma koji podsjeca na Matrix i stvarnosti! Onako nje stvarno u zadnje vrijeme bas i nema toliko u medijima, a svi ju stalno napadaju! Svasta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare