To je to što me zanima!

Britanci zaluđeni s Izabel: 'Ona je naša nova kraljica Londona!'

Suprugu nogometaša Matea Kovačića još su na Svjetskom nogometnom prvenstvu usporedili sa pjevačicom Shakirom, a sada se vesele njezinom i Mateovom dolasku u Englesku
Vidi originalni članak

Nogometaš Mateo Kovačić (24) potpisao je jednogodišnji ugovor s engleskim nogometnim klubom Chelsea te će se uskoro preseliti u Englesku sa svojom suprugom Izabel Kovačić (25). Mateo je do sada igrao za Real Madrid te su on i Izabel živjeli u Madridu gdje navijači sada tuguju što par odlazi.

Nakon što su fanovi shvatili s kim je Mateo u braku, više se vesele Izabel nego nogometašu. Otkrili su njezin Instagram profil i s oduševljenjem pisali kako jedva čekaju da dođe u Englesku, piše britanski tabloid 'Daily Star'

- Ona je naša nova kraljica Londona - komentirao je engleski obožavatelj. Britanski mediji pišu da je svog supruga pratila na utakmicama Svjetskog nogometnog prvenstva, da je jedna od najpoznatijih WAGS-ica u Hrvatskoj te da se bavi prodajom proizvoda za bebe. Još su ju u Rusiji usporedili sa pjevačicom Shakirom (41) pa kasnije i s Beyonce (36). 

Izabel i Mateo su godišnji odmor proveli na hrvatskoj obali gdje su se družili s Lukom (32) i Vanjom Modrić (38) na njihovoj luksuznoj jahti. 

VIDI OVO! 10 zanimljvosti o Vedranu Ćorluki. 

Idi na 24sata

Komentari 84

  • miraguberac1 11.08.2018.

    O kakvoj kraljici i ljepoti vi pricate.....?ja nevidim ama bas nista tu lijepo.....cura je Ok...a da je nesta extra i nije.

  • zvrrrkkkk 11.08.2018.

    Lijepa zena

  • Leonina 11.08.2018.

    Predivna Izabel

Komentiraj...
Vidi sve komentare