To je to što me zanima!

Britanska manekenka o pijanoj noći s Harryjem: 'Pio je tekilu i sa mnom završio u grmlju'

Princ Harry poznat je po tome da je veliki partijaner, volio je izlaziti i posjećivati razne zabave, a na jednoj od njih u Las Vegasu našao se u zanimljivoj situaciji
Vidi originalni članak

Britanska manekenka Nicola McLean (41) otkrila je kako je 2015. godine bila na partyju gdje se zabavljala s princem Harryjem (38).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Manekenka i princ sreli su se na rođendanskoj zabavi ragbijaša Jamesa Haskella u Las Vegasu. Nicole je ispričala da je zbog alkohola upala u grmlje, a princ joj je pomogao.

NISU BILI POŽELJNI Princ Harry i Meghan nisu bili pozvani na BAFTA-in događaj, a organizatori objasnili i zašto

- Muž me nije smio vidjeti takvu. Tada je Harry ispružio ruku i pomogao mi ustati. Rekla sam mu da ne kaže Tomu, na kraju smo umrli od smijeha - rekla je Nicole, koja je na proslavu došla u društvu supruga, bivšeg nogometaša Toma Williamsa.

Ispričala je i kako ju je začudilo to što su se tada u kući nalazili brojni zaštitari, a sve joj je bilo jasnije kada je ugledala mladog princa.

- Nije uopće pazio što pije. Bio je s društvom i opijao se. Stvarno mi se svidio. Upoznala sam ga prije nego što je upoznao Meghan. Ne znam je li sada drugačiji, ali bio je stvarno dobar dečko - ispričala je te dodala:

NIŠTA OD PODRŠKE OCU? Kraljevski stručnjak: Princ Harry će biti pozvan na krunidbu, ali neće doći. Možda je i tako bolje

- Popili smo toliko tekile da nam je ponestalo. Tada su Harry i Tom pokušali kupiti još tekile. Osiguranje nas nije puštalo van, a on je bio spreman otići u trgovinu. Tekila je definitivno bila Harryjev izbor pića. 

- To nije bio moj najbolji trenutak, ali tko se ne želi napiti s princem Harryjem? - zaključila je manekenka.

LIDIJA O SVOM STILU ODIJEVANJA:

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mika55 20.01.2023.

    Ljubio bi joj cice i pice i cuclao ko mala beba bradavice

  • 19.01.2023.

    Čega se pametan srami,budala se ponosi s tim

  • netko iz 2 mase 19.01.2023.

    meni se pola od toga desilo...pija sam i završija u grmlju

Komentiraj...
Vidi sve komentare