To je to što me zanima!

Britanski glumac otkrio da je homoseksualac: 'Žena je znala'

Stanley Baxter je u 95. godini objavio vlastite memoare te tako prvi put za života otvoreno progovorio o svojoj homoseksualnosti, koju je za vrijeme karijere tajio kako mu ne bi naštetila.
Vidi originalni članak

Umirovljeni britanski glumac i komičar Stanley Baxter (94) pod stare je dane odlučio javno otkriti svoju seksualnu orijentaciju te je u memoarima 'Real Stanley Baxter', koje je objavio, priznao da je homoseksualac. Istovremeno je progovorio i o tome zašto to nije želio učiniti ranije. 

Baxter je bio u dugogodišnjem braku sa suprugom Moirom, koja je preminula 1997. godine, a napisao je kako se ona željela vjenčati iako joj je on rekao istinu. 

Nekada popularni glumac otkrio je kako je uz blagoslov supruge u njihov stan dovodio muškarce, ali i da nikada nikome od suradnika nije priznao svoju seksualnost, kako ne bi naštetio ni sebi ni projektu na kojem radi. 

PRIZNANJE ZA JUBILEJ Poljski glumac proslavio 100. rođendan pa otkrio da je gay

- Postoji mnogo homoseksualaca danas kojima je ugodno u njihovoj seksualnosti, koji su sretni što su gay, ali ja nisam takav čovjek. Nikada nisam želio biti gay, i dalje to ne želim, ali to je realnost - napisao je Baxter u svojim memoarima.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • sasamuki1 03.11.2020.

    Zar i ti sine Brute

  • Trump Jong Un 03.11.2020.

    Ajde de, ovaj se bar ne hvali nit paradira a što radi i koga dovodi u krevet u svoja četiri zida baš me đokan zaboli

  • 03.11.2020.

    Lako ti je sad biti hrabar, sto nisi prije 50g....uh malo sam rekao, 70g...

Komentiraj...
Vidi sve komentare