To je to što me zanima!

Britney će otkazati turneju ako djeca neće biti s njom?

Dogovor između pjevačice, njenog oca i bivšeg supruga našao se na klimavim nogama. Kevinovi odvjetnici misle da ih je Jamie Spears nasamario
Vidi originalni članak

Britney Spears (27), njen otac Jamie i bivši suprug Kevin Federline su se dogovorili gdje će djeca biti za vrijeme njene nadolazeće turneje. Plan je da Sean Preston (3) i Jayden James (2) budu u Los Angelesu, New Orleansu i New Jerseyju, a pjevačica će im se pridružiti nakon svakog koncerta. Njihovom ocu je osiguran smještaj u svakom od tih gradova, a za svaki tjedan Britneyjine turneje Kevin će od nje dobiti oko 23 tisuće dolara. Razgovori pjevačice, njenog oca i Kevina prošli su bez prisustva odvjetnika. Federlineovi odvjetnici sada prijete da će raskinuti dogovor jer misle da je Jamie Spears nasamario njihovog klijenta. Krugovi bliski Britney otkrivaju kako ona i ne pomišlja ići na turneju bez svojih sinova. Ona, Jamie i Kevin su se dogovarali i oko skrbništva nad djecom čime bi ona dobila više prava i više vremena sa sinovima.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • britney_babe 03.02.2009.

    ako joj nedaju djecu, onda su glupi!

  • saloma 02.02.2009.

    pa kevinu je i to previše. a meni se čini da je ona njemu od početka krava muzara, pa još i preko djece pokušava izmusti i više nego je zaslužio. a da ju je toliko volio ko što je pričao, pustio bi djecu bez problema i ne bi ni prihvatio te 23.000 dolara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare