To je to što me zanima!

Britney htjela prikriti zaradu pa je tuže za 53 milijuna kuna

Pri sklapanju ugovora s tvrtkom Elizabeth Arden pomogla joj je tvrtka Brand Sens, koja po ugovoru ima pravo na 35 posto od onoga što zaradi. Htjela ih je prevariti
Vidi originalni članak

Tužili su je za prevaru, nepoštivanje ugovora  i obmanjivanje. Tvrtka Brand Sense bila je posrednik kod sklapanja ugovora između Britney Spears (29) i kozmetičke tvrtke Elizabeth Arden. U Brand Sensu tvrde da su ih Britney i njen otac Jamie Spears oštetili za 35 posto zarade, koliko im po ugovoru pripada. 

S Elizabeth Arden Britney je sklopila ugovor 'težak' 80 milijuna kuna. Brand Sense od nje traže odštetu od 53 milijuna kuna jer ih je svjesno prevarila i uskratila im zaradu. Tvrde da im je namjerno htjela prikriti koliko je zaradila snimajući reklamu za parfem Radiance, koji je dio Elizabeth Arden 'paketa'. 

Posrednici to ne bi ni saznali da im iz kozmetičke tvrtke nisu dostavili financijsko izvješće u kojem su uočili nepravilnosti jer je Britney navedena kao jedina koja ima pravo na prihode od reklame za Radiance, a oni su u potpunosti isključeni. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • PRCO 31.03.2011.

    Ne kuzim zasto pise u kunama? Britney zaradjuje $

  • juliet 31.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare