To je to što me zanima!

Britney je mamin projekt i morala je glumiti nevinost

Britney Spears (26) otpočetka se smatrala projektom koji mora uspjeti. Zbog mame Lynn morala je na početku karijere glumiti da je nevina
Vidi originalni članak

Britney je nevinost izgubila s 14 godina, a alkohol i droge je probala prije 16-te godine, napisala je njena majka Lynn u svojoj knjizi. Ipak, kad je počinjala karijeru majka i menadžeri otpočetka su stvarali projekt koji mora uspjeti. Uz etiketu pop princeze nikako nije išla činjenica da je Britney razdjevičena.
- Morala je voditi dvostruki život, a njene navike su bile potpuno drugačije - rekao je jedan neimenovani izvor.
Nakon godina uspjeha i prekida veze s Justinom Timberlakeom istina je izašla na vidjelo. Tada je sam Justn medijima priznao kako Britney nije djevica.
- Spavao sam s njom i ja joj nisam bio prvi. Netko je to učinio prije mene - rekao je Justin.
Njena karijera ubrzo je krenula silaznom putanjom. Pijančevanja, brak na brzaka, mijenjanje muškaraca postali su dio njenog razuzdanog života. Udaja i razvod od Kevina Federlinea te rođenje dvojice sinova Britney je gotovo otjerao u propast.
Na kraju se morala vratiti u rodnu Louisiannu kako bi povratila duševni mir. Pred kraj godine očekuje se njen novi album i mnogi se nadaju veliki comeback na scenu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare