To je to što me zanima!

Britney je tužbu za seksualno zlostavljanje riješila nagodbom

Flores je tvrdio da je pjevačica gola hodala ispred njega i pokušala ga odvući u krevet. Jednom ga je dočekala u prozirnoj spavaćici. Tužbu je podnio 2010. godine
Vidi originalni članak

Bivši tjelohranitelj Britney Spears (30), Fernando Flores (31), tužio je pjevačicu za seksualno zlostavljanje. Pjevačica se uspjela s njim nagoditi pa je slučaj zatvoren. Detalji nagodbe neće se objavljivati u javnosti, no neki povjerljivi detalji sa suđenja ipak su uspjeli 'procuriti'.

- Njezin otac branio joj je da se viđa sa sadašnjim zaručnikom Jasonom Trawickom. Svaki put kad bi se posvađali, Jamie Spears rekao je da mu neće dozvoliti da uđe u njihovu kuću ili da mu neće dozvoliti da se druži s djecom - izjavio je Flores u svjedočenju, piše časopis Stars. 

- Britney bi vikala Jasonu da ode iz njezine kuće i psovala mu - nastavio je Flores koji je za pjevačicu radio od veljače do srpnja 2010. godine, a tužbu je podnio u listopadu 2010. godine. 

Flores je tvrdio da je pjevačica gola hodala ispred njega i pokušala ga odvući u krevet. Jednom ga je dočekala u prozirnoj spavaćici.

- Rekla mi je da nešto treba pa da joj za 15 minuta pokucam na vrata. Imao sam što vidjeti. Nju u prozirnoj spavaćici. Ponekad se nije kupala tjednima, nije koristila dezodorans, nije prala zube ni kosu, a nije joj se dalo nositi cipele ni čarape - samo su neki od detalja iz svjedočenja Floresa. 

Nedavno je izjavio da Britney ima veliki seksualni apetit. 

- Od priča koje mi je ispričala, kosa vam se digne na glavi. Tijekom turneje 'Toxic' bilo je pića, droge, vrućih kupki u jacuzziju, svašta - tvrdio je Flores, a glasnogovornik pjevačice sve je demantirao. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • panika135 07.03.2012.

    najvise ju je naguzio bivsi suprug, dok je on tulumario a ona bila sa sinovima to je u redu a poslije kada je dobila slom zivaca oduzeo joj djecu, to se ne radi majci svoje djece !!!!!!! olosh

  • Unesite tekst 07.03.2012.

    Ja se isto čudim kak je još živa. A ovi slinto želi 5 min slave ,ili pak nešto više...

  • Jelena12 06.03.2012.

    Ja bih rekla da mu ona nije dala, pa se on sada osvećuje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare