Obavijesti

Show

Komentari 18

Britney je tužbu za seksualno zlostavljanje riješila nagodbom

Britney je tužbu za seksualno zlostavljanje riješila nagodbom
4

Flores je tvrdio da je pjevačica gola hodala ispred njega i pokušala ga odvući u krevet. Jednom ga je dočekala u prozirnoj spavaćici. Tužbu je podnio 2010. godine

VIDEO

Bivši tjelohranitelj Britney Spears (30), Fernando Flores (31), tužio je pjevačicu za seksualno zlostavljanje. Pjevačica se uspjela s njim nagoditi pa je slučaj zatvoren. Detalji nagodbe neće se objavljivati u javnosti, no neki povjerljivi detalji sa suđenja ipak su uspjeli 'procuriti'.

- Njezin otac branio joj je da se viđa sa sadašnjim zaručnikom Jasonom Trawickom. Svaki put kad bi se posvađali, Jamie Spears rekao je da mu neće dozvoliti da uđe u njihovu kuću ili da mu neće dozvoliti da se druži s djecom - izjavio je Flores u svjedočenju, piše časopis Stars. 

- Britney bi vikala Jasonu da ode iz njezine kuće i psovala mu - nastavio je Flores koji je za pjevačicu radio od veljače do srpnja 2010. godine, a tužbu je podnio u listopadu 2010. godine. 

Flores je tvrdio da je pjevačica gola hodala ispred njega i pokušala ga odvući u krevet. Jednom ga je dočekala u prozirnoj spavaćici.

- Rekla mi je da nešto treba pa da joj za 15 minuta pokucam na vrata. Imao sam što vidjeti. Nju u prozirnoj spavaćici. Ponekad se nije kupala tjednima, nije koristila dezodorans, nije prala zube ni kosu, a nije joj se dalo nositi cipele ni čarape - samo su neki od detalja iz svjedočenja Floresa. 

Nedavno je izjavio da Britney ima veliki seksualni apetit. 

- Od priča koje mi je ispričala, kosa vam se digne na glavi. Tijekom turneje 'Toxic' bilo je pića, droge, vrućih kupki u jacuzziju, svašta - tvrdio je Flores, a glasnogovornik pjevačice sve je demantirao. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija