To je to što me zanima!

Britney počela turneju: Ne preporuča se maloljetnima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Povratnica Brit nakon mnogobrojnih kriza opet se vratila na scenu. Presvlačila se 25 puta. Izazovne kombinacije nisu bile primjerene maloljetnicima
Vidi originalni članak

Britney Spears (27) sinoć je u New Orleansu započela dugo najavljivanu turneju. Na tisuće obožavatelja slavilo je s pjevačicom početak turneje "Circus". Show je započela spuštajući se sa stropa u kavezu pjevajući najnoviju hit pjesmu "Circus". Odjenula je odjeću koju su kreirali kanadski blizanci Dean i Dan Caten. Presvlačila se oko 25 puta, a služila se i iluzionističkim trikovima. Pjevačica je klaunima izvela i zavodljivi ples u krilu. Njene izazovne kombinacije nisu bile primjerene maloljetnicima. Pjevala je nove hitove, ali i stare poput "Baby One More Time", "Boys", "Me Against the Music"... No, nije uspijela prevariti kritičare. Primjetili su kako je za napornije plesne točke posegnula za playbackom. Posljednju turneju imala je prije pet godina. Iako je prijetila otkazivanjem, Brit je uspjela svladati paniku i krenuti u "nove pobjede". Imat će još 36 nastupa, a turneju će završiti 17. srpnja u Londonu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • gucica 04.03.2009.

    Zaslužuje ona i naziv pop kraljice a ne samo princeze!

  • rihANNA 04.03.2009.

    bezveze...ravna kao daska a noge kao balvani...

  • AmStaffSb 04.03.2009.

    Piše u naslovu : Ne preporuča se maloljetnima. Pa prođite vikendom navečer gradom i kada vidite naše maloljetnice u čemu hodaju onda će te shvatiti da je Britney kišna glista za njih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare