To je to što me zanima!

Britney se iz 'uklete' vile seli u mali dvorac iz snova

Dok gradi luksuzni dom u koji će se preseliti za stalno, Britney Spears se uselila u obližnji dvorac s 930 kvadratnih metara životnog prostora...
Vidi originalni članak

U 39 milijuna vrijednoj vili u predgrađu Los Angelesa Britney Spears (27) živjela je nešto manje od dvije godine. Mediji su taj njen dom prozvali ukletim jer je ona dok je tamo živjela proživjela najgore trenutke u svom životu. Jamie Spears, koji je još uvijek skrbnik pjevačice, zatražio je od suda dozvolu da proda tu vilu i kćer preseli u dom koji će biti teže dostupan paprazzima. Britney se tako preselila u dvorac Chateau Suenos, vrijedan skoro 50 milijuna kuna, u naselju Calabasas u Los Angelesu. Tamo će živjeti sve dok se u susjedstvu ne izgradi njen novi dom u koji će se preseliti za stalno. Calabasas je naselje koje je ograđeno i u kojem se posebno pazi na privatnost stanovnika. U prijevodu, paparazzi neće moći doći ni blizu pjevačice.
- Odvela sam sinove da vide naš novi dom i oduševili su se. Jedva čekam da se uselim - kazala je nedavno Britney.
Dvorac iz snova ima 930 kvadratnih metara životnog prostora, veliki ružičnjak i bazen s mozaikom. U izgradnji su upotrebljeni samo najkvalitetniji materijali, a među sobama se nalazi i maleno kino opremljeno najnovijom tehnologijom. Životni prostor zvijezde je s kućom za goste u kojoj se nalaze dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja i parni tuš, povezan dizalima koja imaju kamene mozaike. Sama Britney uživat će u biranim vinima koja su smještena u venecijanski vinski podrum, čitat će knjige iz dvoetažne knjižnice u kojoj su još i ured, bar i kamin. Usred dvorca nalazi se mali popločeni vrt s fontanom i vanjskim kaminom. U glavnoj spavaćoj sobi postoje dvije garderobe te posebni prostori za cipele i torbe. Pjevačica u kupaoni ima suhu saunu te tuš i kadu na paru, koji se protežu na balkon s pogledom na brda oko L.A.-a. Chateau Suenos ima i podzemnu garažu s dva lifta za automobile. Uz sve to, tu je i sva sila soba za poslugu i zabavu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • casio 14.01.2009.

    Šta će joj knjižnica?

  • poppy 14.01.2009.

    Joj ovo sa knjižnicom mi je najbolje!!! To će joj stvarno puno značit, pogotovo ako imaju nešto kao ruske klasike ili možda Freuda! LOL!!! ONA će čitati knjige!? Pa nije ni školu završila! Šta će joj sve to u životu kad nema pameti??!! Tako se kockat sa svojim životom, a djecu joj odgajaju dadilje!

  • user_2971 14.01.2009.

    a jadna,valjda će izdržat neko vrijeme u tom MALOM dvorcu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare