To je to što me zanima!

Britney Spears dala prvi intervju nakon 2 godine

Pjevačica je za časopis OK! ispričala kako se posvetila obiteljskom životu. Izdaje novi album. Veseli je što će njezini sinovi upoznati rođakinju
Vidi originalni članak

Nakon što je prošla traumatičan razvod od supruga Kevina Federlinea i preživjela 'tamno doba' s menadžerom Samom Lutfijem, Britney Spears (26) je dala svoj prvi intervju nakon dvije godine. Za časopis OK! pjevačica je govorila o sinovima Seanu Prestonu (2) i Jaydenu Jamesu (1), svom ocu i budućnosti. Ispričala je kako se posvetila obiteljskom životu, a najviše je veseli što će joj sinovi upoznati novu rođakinju Maddie, kćer njezine sestre Jamie Lynn Spears.
- Ona će doći na proslavu rođendana mojih sinova. To će biti njihov prvi susret. Kada sam saznala da mi je sestra trudna bila sam šokirana. Dijete će imati dijete. Sada sam sretna zbog Jamie jer joj Maddie puno znači, a ja se još uvijek navikavam na ulogu tete - rekla je Brit. Pjevačica je svoju mladost večinom provela na pozornici i okružena fotografima, i ne želi, kaže, da joj sinovi izaberu takvu karijeru. Uskoro joj izlazi i novi album.
- Pišem svaki dan. Ovo je moj najbolji rad ikada - dodala je nekadašnja pop princeza.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_27854 14.08.2008.

    aj super..napokon da se ženska vratila u normalu..=)

  • Franky01 14.08.2008.

    Znala sam da će se ona brzo vratit u normalu! samo tako nastavi!!!

  • almica82 14.08.2008.

    dobro je nek je dosla sebi! drago mi je zbog nje! sinovi su joj stvarno preslatki!

Komentiraj...
Vidi sve komentare