To je to što me zanima!

Britney Spears nakon nedavnog 'sloma': Bila sam malo pijana, znam da sam nasmijala ljude

Pjevačica Britney Spears oglasila se nakon nedavnog incidenta kada je doživjela 'slom' u restoranu 'JOEY' u Los Angelesu i počela vikati
Vidi originalni članak

Britney Spears (41) na Instagram profilu osvrnula se na svoj nedavni 'slom' u restoranu 'JOEY' u Los Angelesu.

DOŽIVJELA SLOM Britney Spears izazvala scenu u restoranu, a Sam izjurio van...

Napisala je kako je bila 'malo pijana' tijekom incidenta zbog kojeg je čak njezin suprug Sam Asghari napustio objekt. Restoran je bio pun posjetitelja, koji su odmah prepoznali pjevačicu i počeli je snimati, nakon čega je ona doživjela 'slom'.

- Sigurna sam da je mnoge nasmijao moj video iz restorana gdje izgledam kao Shrek, čak je i moja najbolja prijateljica jedva dočekala da mi ga pošalje. Znam da sam bila malo pijana, a naravno moj se svaki korak prati. Laska mi što se o meni govori kao o manijaku jer onda mi je lakše pričati o svim negativnim stvarima koje su mi se dogodile u prošlosti - napisala je Britney.

- Bila sam užasna, ali postoje dvije fotografije na kojima sam normalna. U svakom slučaju, znam da nikoga nije briga što radim - dodala je.

Podsjetimo, kako tvrde drugi posjetitelji, Britney je u restoranu počela vikati i pričati besmislice, ne na drugom jeziku, nego neprepoznatljivim govorom. Njenog supruga to je uzrujalo te je zbog toga istrčao iz restorana, a ubrzo ju je tjelohranitelj izveo iz restorana te se vratio platiti račun.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • sky linee 17.01.2023.

    A na tik toku sami urotnici, ženu proglasili mrtvom... krstim se

  • fabercastell 17.01.2023.

    Meni definitivno jedna od najljepsih

  • 16.01.2023.

    Clanak novi, u kasne sate...! Ali, jer ona ima djecu, zbog koje bi jos duze vrijeme trebala "ostati normalna"!!!....

Komentiraj...
Vidi sve komentare