To je to što me zanima!

Britney Spears: Paparazzi su mi jedini pravi prijatelji

Pjevačica Britney Spears zbunjuje i zabrinjava svoju obitelj te prijatelje. Ne želi se liječiti i tvrdi da su paparazzi jedine osobe kojima može vjerovati
Vidi originalni članak

Nakon što su je pustili iz klinike Cedars Sinai, Britney Spears (26) išuljala se iz svoje kuće na Beverly Hillsu. Nakon nekoliko sati viđena je u društvu Finalpixxova fotografa Adnana Ghaliba (35). Britney i Adnan došli su u Daily Grill u Palm Desertu.
- Činilo se da je stvarno dobro raspoložena. Ona i njen pratioc smijali su se cijelo vrijeme. Kako je ne bi prepoznali, nosila je tamne sunčane naočale, a pila je šampanjac - rekao je upravitelj restorana, u kojem je Britney ostala oko sat vremena. Pjevačica se odnedavno intenzivno druži s Ghalibom. Tijekom posljednjih nekoliko tjedana bili su zajedno u dva hotela, ali njega nije bilo kraj Brtiney dok je boravila u klinici zbog promatranja i testiranja.
- On je moj jedini prijatelj na cijelom svijetu - priznala je Britney svojim voljenima i dodala da sad vjeruje jedino paparazzima. Ovakve su izjave dodatno uznemirile njene bližnje pa su je oni preklinjali da potraži pomoć liječnika. Britney je Ghaliba upoznala zato što ju je on mjesecima pratio na svakom koraku s ostatkom njenih stalnih paparazzi pratioca. Novu godinu dočekala je s njim te svojom djecom.

DR. PHIL HTIO JE BRITNEY U SVOM SHOWU
Dok je Britney divljala na sedmom katu klinike, u njenu je sobu došao dr. Phil.  TV psihijatar nije smio ući u sobu bez njenog dopuštenja jer on nije doktor naše klinike, tvrdi osoblje. Čest gost "Oprah Showa" htio je angažirati posrnulu pjevačicu za njegov TV show, ali ona je to odlučno odbila. Stručnjaci smatraju da bi pojavljivanje u showu bilo štetno za Britney. Ističu i da je dr. Phil pogriješio jer je njene zdravstvene probleme htio iznijeti u javnost prije službene medicinske dijagnoze. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Peach 07.01.2008.

    Mora da je nevidljiva pa se uspjela isuljati iz kuce a da je apsulutno niko neprimjeti i jos tako daleko otputovati..auu... mora da ima neke super moci....dragi moj narode pa to je nemoguce.. cura nemoze cestito obrisati gu..cu da je ko neusluika a kamoli da se isulja iz kuce a ispred kuce na 100 paparazza.... Ja samo mislim izisla je iz Bolnice i zatvorila se u kucu..paparazi ispred cekaju a niko da se pomoli..a kako ce oni prodati svoje prljave novine ako nemaju sta o Britney.... pa su fino to sve izmislili..bez ikakvih dokaza...

Komentiraj...
Vidi sve komentare