To je to što me zanima!

Britney Spears priznala da živi s neizlječivim oštećenjem živca: I mozak mi se gasi, ovo je strašno

Budim se tri puta tjedno u krevetu i ruke mi budu potpuno utrnute… živci su sitni i osjećam se kao da mi igle prolaze desnom stranom tijela, sve do vrata, a dio koji me najgore boli je sljepoočnica na glavi, piše Britney
Vidi originalni članak

Pjevačica Britney Spears (40) na Instagramu je podijelila sa svojim pratiteljima da ima problem s živcem zbog kojeg joj trne desna strana tijela. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sada plešem u ritmu, Victoria...da...oštećenje živaca na desnoj strani mog tijela... nema lijeka osim Boga, pretpostavljam... oštećenje živaca ponekad nastaje kada vaš mozak ne dobije dovoljno kisika...mozak ti se doslovno gasi...bla bla bla stara priča... Na tom mjestu nisam disala...oštećenje živaca uzrokuje utrnuće dijelova tijela. Budim se tri puta tjedno u krevetu i ruke mi budu potpuno utrnute…živci su sitni i osjećam se kao da mi igle prolaze desnom stranom tijela, sve do vrata, a dio koji me najgore boli je sljepoočnica na glavi. Peče i strašno je - napisala je Britney uz video na kojem pleše. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

- Posljednje 3 godine otkada više nisam na tom mjestu, bila sam u blagoj nesvjestici, nisam se mogla suočiti s tim. Kao da je bilo previše zastrašujuće biti ovdje. Iako moj instagram nije bio na razini većine…hej, dao mi je postojanje i doveo me ovdje. Smiješno je, ali kada plešem ne osjećam bol. Kao da moj um doslovno odlazi na mjesto mog unutarnjeg djeteta - dodala je pjevačica. 

- I premda se ne krećem kao što sam prije … zaista vjerujem da mi je moja vjera dala snage za to. Božjom milošću konačno sam pronašla lijek gdje zapravo osjetim kako mi kisik ide u mozak i kroz vrat. Oči su mi sada otvorenije i mogu pravilno držati glavu. U svakom slučaju osjećam se puno bolje, mogu disati… Osjećam se pametnije jer pa, Isuse, sad mogu disati…U svakom slučaju, sada dišem i mogu plesati u ritmu, Victoria. Šaljem svoju ljubav svakome od vas … ovo sam ja jutros … Sad ću usisati - zaključila je Spears. 

Iako nije novost da Britney objavljuje pomačno kaotične objave, mnogi pratitelji su primijetili da pjevačica stalno objavljuje fotografije i videe iz kuće u kojoj navodno više ne živi. 

- Mislili smo da si se preselila u novu kuću; Zašto usisavaš u svojoj 'staroj' kući?; Zar se nisi preselila, što se događa? - komentirali su njeni zbunjeni obožavatelji. 

Britney se u lipnju ove godine vjenčala za glumca i modela Sama Asgharija (28) i nakon toga su zajedno preselili u novu vilu, s čime se pohvalila na društvenim mrežama. 

- Tako je čudno kada se probudim i sve je novo, novi bazen, nova kuhinja, novi krevet. Mislim da sam u šoku! - napisala je tada Britney koja je bila oduševljena novom kućom, bazenom i dvorištem. 

Prošlo je već nekoliko mjeseci od selidbe, a pjevačica i dalje objavljuje videe iz kuće u kojoj je prije živjela. Britney se nije još ni jednom osvrnula na tu situaciju. 

KAO OD MAJKE ROĐENA Britney Spears izazvala ljutnju s novom golom fotkom: 'Neka joj netko oduzme mobitel odmah'

Podsjetimo, Spears i Asghari zaručili su se u rujnu 2021. godine i u travnju 2022. su najavili da čekaju bebu. Britney ima dva sina iz prethodnog braka s Kevinom Federlineom (44), stariji Sean Preston (16) i mlađi Jayden (16). Nažalost, ubrzo nakon što su javno podijelili da čekaju bebu, javili su tužnu vijest da je Britney doživjela spontani pobačaj.

- Nastojimo razmišljati pozitivno i idemo naprijed s našom budućnošću. Uskoro ćemo proširiti našu obitelj - Asghari je tada napisao u objavi na Instagramu. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Suncokret🌞 07.11.2022.

    Da, sve je to njoj otac kumovao ,bio je necovjek prema njoj.😪

  • kralj prijeloma 07.11.2022.

    sestro moja imas ti malo vecih problema u glavi od tog...

  • 07.11.2022.

    Slatkica. Šteta

Komentiraj...
Vidi sve komentare