To je to što me zanima!

Britney Spears se još nada zajedničkom skrbništvu

Pjevačici su skrbnička prava oduzeli početkom godine kada je imala ozbiljnih psihičkih problema, no sada se osjeća dobro i želi češće viđati djecu
Vidi originalni članak

Britney Spears (26) nedavno je okončala parnicu oko skrbništva nad djecom koju je dobila s Kevinom Federlineom (30). Sudski spor su riješili nagodbom čime je njezin bivši suprug dobio puna skrbnička prava nad sinovima Seanom Prestonom (2) i Jaydenom (1). Pjevačica smije posjećivati djecu tri puta tjedno, a mjesećno mora Kevinu uplaćivati oko 100 tisuća kuna alimentacije.
- Britney se svim silama trudi ostati izvan pažnje medija, želi se fokusirati na posao kako bi pokazala sudu koliko je ozbiljna. Inzistira da ju se češće kontrolira putem testova za drogu i alkohol - izjavio je bliski prijatelj te dodaje kako se ona nada da će se slučaj skrbništva uskoro opet naći na sudu. S druge strane, Kevinov glasnogovornik ne odbacuje takav scenarij. Dapače, misli da postoji velika mogućnost da će sud dopustiti Britney veću ulogu u odgajanju djece, a spominje i zajedničko skrbništvo.
- Doista, šansa za nju postoji. Sasvim je realna mogućnost da Britney i Kevin na kraju imaju zajedničko skrbništvo nad djecom - završio je glasnogovornik.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • prcnicije 04.08.2008.

    na mlađima svijet ostaje....

  • almica82 04.08.2008.

    djeca zasluzuju biti uz oba roditelja, pa mislim da bi bilo uredu da im to i omoguce

  • nicky21 04.08.2008.

    i najbolje je tako, djeca zaslužuju biti s oba roditelja podjednako, želim joj svu sreću da napokon sredi život i dobije djecu natrag.

Komentiraj...
Vidi sve komentare