To je to što me zanima!

Britney Spears slavi rođendan: Koji joj je najveći hit u karijeri?

Prodala je preko 100 mil. albuma. Za svoj je rad nagrađena i brojnim nagradama, među kojim se ističu Grammy, šest MTV-jevih nagrada, 9 Billboardovih nagrada...
Vidi originalni članak

Američka pop pjevačica Britney Spears rođena je 2. prosinca 1981. u McCombu u Mississippiju. Kasnih 1990-ih Spears se prometnula u ikonu teen pop-a. Postala je najprodavanija tinejdžerska umjetnica prije no što je napunila 20 godina te je zaradila brojne titule, poput "Princeze popa". 

Prodala je preko 100 milijuna albuma. Za svoj je rad nagrađena i brojnim nagradama, među kojim se ističu Grammy, šest MTV-jevih nagrada, 9 Billboardovih nagrada i zvijezda na hollywoodskoj stazi slavnih. U lipnju 2010. našla se na 6. mjestu Forbesove liste 100 najpoznatijih slavnih osoba na svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 02.12.2013.

    ...Baby One More Time jedini pravi hit od nje koji ja znam :-)

  • WOMANIZER 02.12.2013.

    moj utjecaj na 24sata je stvaran! :P ..hvala na članku, nadam se da bude i sutra jer je sutra veliki dan! :)....ja ne mogu glasati za najdražu jer su mi sve najdraže, ali sam glasao za svoj nickname jer je Britney njime dostigla status neizbrisive pop legende i vječite pop princeze! nema dovoljno riječi kojima bih opisao njen cjelokupni opus, utjecaj, talent i slično pa u to neću ulaziti! sretan joj i presretan rođendan, živjela nam još dugo i ostala onakva kakvom je uvijek bila! sretan i 5. rođendan "circus" albumu kojeg je izdala na ovaj dan prije 5 godina! sutra pak izlazi Britney Jean, spot za Perfume (trebao bi) i eto, ne znam što bih više rekao, a da do sada već nisam? :).....zašto Britney?- jer je neuništiva! http://www.youtube.com/watch?v=DpQwU_1ottE.......ako nekoga zanima Britney kao osoba, što ona kaže o svom najtežem razdoblju i slično, neka pogleda ovo jednom u slobodno vrijeme! http://www.youtube.com/watch?v=R3kmV129sZo....pozdravljam vas! :)

  • mala kovrčava 02.12.2013.

    Meni osobno je najdraža njena stvar I'm A Slave 4 U i najljepša mi je u tom spotu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare