To je to što me zanima!

Britney Spears u strahu da joj sin boluje od autizma?

Dvogodišnji Sean Preston navodno ima problema s komunikacijom. Često se igra sam i živi u nekom svom svijetu. Kevin i Britney su zabrinuti za njega
Vidi originalni članak

Britney Spears (26) želi pokazati koliko joj nedostaju sinovi Sean Preston (2) i Jayden James (1). Oko vrata je počela nositi ogrlicu na kojoj pišu njihova imena. Navodno ju je sama napravila. Na večeri u losangeleskom restoranu pjevačica je izgledala smireno. Ipak, brine je zdravlje starijeg sina. Nagađa se kako Sean boluje od autizma, tj. poremećaja komunikacije.
- Mnogo vremena se igra sam. Često plače bez razloga. Izgleda kao da ima neki svoj svijet u kojem živi. Kevin i Britney ga žele odvesti liječniku i testirati - rekao je blizak Kevinov prijatelj. Skrbništvo nad djecom ima Kevin, a Britney se još nada da će zajednički brinuti o njima.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Kataryzig20 11.08.2008.

    Nije ni čudno, kraj kakvih roditelja rastu ta djeca....nažalost.

  • almica82 11.08.2008.

    cudo i ne obolio, dusa draga, kad su mu roditelji......ma nemam rijeci! a ogrlica joj je žara! zamisljam je ko u triler filmovima sva opicena pjevusi nesto, lagano se ljulja naprijed nazad i slaze slova da bi dobila rijeci. a u bijeloj ludjackoj odjeci! cccc! bem mu sve njegove, moze se valjda radi djece iskulirat, rec, aha, radi njih cu uzeti svoj zivot u svoje ruke, a ne davat ovim lesinarima paparazzima povoda da me toliko slijede, da zaradjuju na meni, a meni se zivot moje djecice raspada! sta uradi od sebe, crna britney! cccc!¨zao mi djece, ona jadna nisu kriva, ko zna kako se i onaj otac brine za njih, nije ni on bas oko lijeske!

Komentiraj...
Vidi sve komentare