To je to što me zanima!

Britney Spears zaprosila je menadžera, a on ju odbio?

Pjevačica je pala na koljena i zaprosila ga. Jason Trawick odbio ju je jer brak shvaća ozbiljno, a ona se udavala već dva puta. Britney je shrvana...
Vidi originalni članak

Britney Spears (27) na koljenima je zaprosila Jasona Trawicka (37), menadžera s kojim je u vezi godinu dana. No odbio je. Britney je sada shrvana, piše australski Herald Sun. Vijest o Jasonovoj odbijenici uslijedila je nakon objave američkog magazina OK! kako njih dvoje planiraju svadbu na plaži vrijednu 4,8 milijuna kuna. Na koncertu u Sydneyu Britney se publici obratila riječima: “Jeste li ikad ikoga uistinu voljeli? Je li vas itko ikad uistinu povrijedio?”.
- Jason vjenčanje shvaća ozbiljno, za razliku od nje. Ona je dosad u braku bila dva puta, no tko zna koliko je puta prosila dečke - navodi Herald riječi Britneyna bliskog prijatelja.
Pjevačica je u posljednjih pet godina dva puta bila u braku. Prvi se put udala s 22 godine. S prijateljem iz djetinjstva, Jasonom Allenom Alexanderom, vjenčala se u lasvegaškoj kapelici. Brak je potrajao 55 sati. Godinu i pol poslije udala se za Kevina Federlinea (31), s kojim ima Seana Prestona (4) i Jaydena Jamesa (3). Brak je potrajao 14 mjeseci.

BRIJALA SE I OTIMALA DJECU
Obrijala je glavu '07. Godinu poslije sa sinovima se zaključala u kuću. Završila je na psihijatriji. Ima maničnu depresiju.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • shorty 25.11.2009.

    tko bi bio normalan uz te paparaCe!!:) nemožeš NišTa!!! Oni su uvijek tu..ispred kuće u grmlju itd..

  • spectre_1 24.11.2009.

    pa ne bi se ni ja zenio za nju..dobra je ovako za zabavu neku vrijeme

Komentiraj...
Vidi sve komentare