To je to što me zanima!

Britney Spears zauvijek napušta strku Hollywooda

Bivša pop princeza se zaželjela privatnosti i počela je tražiti novi dom izvan Los Angelesa. Britney će napustiti vilu u kvartu Hollywood Hills
Vidi originalni članak

Bivša pop princeza se zaželjela privatnosti i počela je tražiti novi dom izvan Los Angelesa. Britney Spears (26) će napustiti vilu u kvartu Hollywood Hills i želi se smjestiti u predjelu Calabasas u dolini San Fernando. Calabasas je jako privatno mjesto i cijeli je dio zaštićen s čak dvoja vrata kroz koja se propuštaju samo stanari i njihovi gosti. Britney tamo zasad samo ide u teretanu, ali navodno intenzivno traži i novi dom. Ako se preseli, bit će bliže djeci jer Federline živi u susjednom kvartu Tarzani.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • zubicvila 17.06.2008.

    jao ljudi, kolko ste vi glup narod. ovi komentari tipa "hvala bogu da više neću morati čitati o njoj..." mi idu na kurac. Tko vas uopće tjera da čitate o njoj. Fino preskočiš tu stranicu i to je to.

  • mateo4x4 17.06.2008.

    Dobro, sad je barem papparrazzi neće slikat i neće bit stalno u novinama jer dosta mi je gledati je non stop....

  • angel7 17.06.2008.

    hvala bogu da vise necu morat citat u novinama o njoj. sta lova i popularnost cine. od tako lijepe cure koja je imala karijeru i sve upropastila se skroz.

Komentiraj...
Vidi sve komentare