To je to što me zanima!

Britney Spears zavodi svećenika u ispovjedaonici

Posrnula pop pjevačica bijesna je što Kevin Federline (29) ne dobiva isti tretman tijekom odlučivanja o skrbništvu kao i ona
Vidi originalni članak

Britney Spears (25) ne prestaje šokirati javnost svojim ponašanjem. Na promotivnim fotografijama novog albuma "Blackout" Britney je odjevena kao striptizeta i u ispovjedaonici zavodi svećenika. Album izlazi sljedeći tjedan, a Crkva je zgrožena. Britney je jučer nasrnula na fotografe koji su je snimali dok je izlazila iz sudnice, a ona ih je poprskala u oči tekućinom za pranje stakala. Prošli tjedan bivši članovi Britneyine pratnje rekli su fanovima da ne kupuju album dok Britney ne potraži psihičku pomoć. Posrnula pop pjevačica bijesna je što Kevin Federline (29) ne dobiva isti tretman tijekom odlučivanja o skrbništvu kao i ona. Britney se mora svako malo testirati na drogu jer su je na sudu proglasili čestim i trajnim uživaocem opijata. Brit ne razumije zašto istu stvar ne mora raditi i Federline. Ona zna da i on koristi droge, a nedavno je u javnost iscurilo kako Kevin na setu snimanja serije otvoreno puši marihuanu, kao da je to najnormalnija stvar na svijetu. Par se bori za skrbništvo nad sinovima Seanom Prestonom (2) i Jaydenom Jamesom (1).

Idi na 24sata

Komentari 4

  • TheRoyalFlush 31.10.2007.

    \"Britney je jučer nasrnula na fotografe koji su je snimali dok je izlazila iz sudnice, a ona ih je poprskala u oči tekućinom za pranje stakala.\" - Ništa me više ne moze začuditi kod Britney i ostalih kvazi \"celebritija\" ali mene više od toga zanima što je ona radila sa tekućinom za pranje stakala na sudu. WTF?

  • eva_greguric 30.10.2007.

    teško njihovoj djeci......roditelji drogeraši....bolje bi bilo da se nisu ni rodili, jer kakav im oni uzor u životu mogu pružiti?

  • sined 30.10.2007.

    daj kakve su ovo slike, pa to se vidi da je montirano

Komentiraj...
Vidi sve komentare