To je to što me zanima!

Britney sprema novi album i čeka dvoboj s Whitney

Britney i Whitney svoje će nove albume lansirati istodobno. Obje su imale privatnih problema u posljednje vrijeme, pa nas čeka uzbudljiv dvoboj
Vidi originalni članak

Britney Spears (26) navodno radi punom parom na novom albumu. Izdavači su vrlo zadovoljni uloženim trudom i snimljenim materijalom, pa planiraju lansirati njezin album istodobno kad i Whitney Houston (44) izda svoj. Oni ne sumnjaju da će Britney pomesti konkurenciju i već sad trljaju dlanove.
- Britney jednostavno rastura u studiju. Dok je snimala prijašnji album, bila je opterećena privatnim životom, ali sad je odlučna vratiti se na vrh. Glavne 'face' oduševljene su demosnimkama - navodi izvor.
Britney je, očito, prebrodila sve tegobe koje su je mučile u posljednje dvije godine. Za to vrijeme i Whitney je zasukala rukave. Na novom albumu surađivat će s reperom Akonom (35).

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Slatka_mala 10.05.2008.

    ovo je dobro vijest za sve one zlobnike kao npr ona firma stpo je napšravila njenu smrtovnicu,eto im sad!! jest mi drago...,.

  • Maraja Keri 10.05.2008.

    ma britni će pomest vitni.obrisat će pod njome.vitnijino vrijeme je prošlo.Let s go Brit.Ovaj zadnji album je proglašen najboljim u karijeri i fakat su pjesme super bile.a kakav će tek biti ovaj novi

  • vanilla 10.05.2008.

    bolje da se malo pribrala

Komentiraj...
Vidi sve komentare