To je to što me zanima!

Britney vježba jogu, ali fanovi su uvjereni: To nije ona objavila

Američka pjevačica na društvenim mrežama obožavatelje obavještava kako je sve bolje i kako se oporavlja nakon što je prije dva tjedna izašla iz psihijatrijske ustanove
Vidi originalni članak

Joga na zelenom, zbilja to volim,  napisala je Britney Spears (37) uz video u kojem vježba jogu, ali njeni vjerni fanovi su u komentarima odmah počeli 'napadati' kako to nije objavila pjevačica.

- Britney nikada nije stavljala razmak između rečenica, samo nas vi uvjeravajte kako ona to objavljuje - bio je jedan od komentara, a drugi su se oko toga složili.

Iako se čini da pjevačica na društvenim mrežama obožavatelje obavještava kako se oporavlja, nakon što je prije dva tjedna izašla iz psihijatrijske ustanove, u koju se sama prijavila zbog prevelikog stresa zbog bolesti oca Jamieja (66), njezine objave u posljednja dva tjedna razlikuju se od njezinih uobičajenih.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sam, Britneyjin bivši menadžer koji je bio uz nju kad je doživjela psihički slom 2007. godine i obrijala glavu, tvrdi kako je pjevačica pod utjecajem drugih i da ju kontroliraju protiv njezine volje.

 

'PSIHIČKI NESTABILNA' Britney Spears se povlači sa scene nakon gotovo 20 godina?

Čak je i smislio hashtag Free Britney kako bi ga proširio internetom. Izjavio je i da Britney izgleda užasno nakon izlaska iz mentalne ustanove, prenosi Yahoo. Ipak, putem društvenih mreža opovrgnuo je Britneyjine navode da je slao poruke u njezino ime. 

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare