To je to što me zanima!

Brižna mama Denise Richards uživa u ulozi samohrane majke

Bivša supruga Charlieja Sheena provela je dan s djecom na plaži u Malibuu. Dok su joj kćeri trčkarale po plaži, Denise je hranila djevojčicu koju je nedavno posvojila
Vidi originalni članak

Glumica je na plaži u Malibuu uživala u društvu djece, djevojčica Sam (7), Lole (6) i Eloise Joni koju je usvojila u lipnju. U kratkim hlačicama Denise Richards (40) pokazala je zavidnu vitku figuru noseći malenu u nosiljci i hraneći je mlijekom na bočicu. 

Dok su Sam i Lola, koje je dobila u braku s Charliejem Sheenom, trčkarale po plaži glumica se brinula o malenoj kojoj je dala ime po svojoj majci koja je prije četiri godine umrla od raka. Glumica obožava djecu pa se tako tijekom Sheenove rastave od Brooke Mueller ponudila da se brine o njihovim blizancima, dvogodišnjim Maxu i Bobu. Samohrana majka triju djevojčica nakon posvojenja je izjavila da će joj oko kćeri pomagati otac i sestra koja živi nedaleko od nje. Denise je nedavno otkrila da se svaki dan čuje sa Sheenom, a bivši supružnici nedavno su zajedno viđeni na nogometnoj utakmici na kojoj je igrala njihova kćer Sam.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • kukurijek 01.10.2011.

    ahahahah smišni ste mi-''uživa u ulozi samohrane majke''.sigurno-san svake žene je bit samohrana majka!!!njoj je samo lakše jer ima love-pa ne brine za financije i šta može platit i da ih neko čuva kad nje nema.a dica...jadna dica poznatih,slavnih-koliko su roditelji malo s njima,jedva ih i poznaju.

  • Lipov hlad_1 30.09.2011.

    ona je moj ideal.jako mi se svida denis i ovim putem ju puno pozdravljam.

  • ivan148 30.09.2011.

    da 100% uživa biti samohrana majka. Vjerujem da je lakse kad si bogata, ali mislim da nije bas zabavno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare