To je to što me zanima!

Poznati pohrlili na premijeru filma 'Ustav RH' Rajka Grlića

DOBAR DOMAĆIN Brojni poznati stigli su na zagrebačku premijeru filma 'Ustav RH' koji je na prestižnom filmskom festivalu u Montrealu proglašen najboljim filmom
Vidi originalni članak

Rajko Grlić kao pravi domaćin dočekivao je goste i prijatelje koji su došli na premijeru Ustava Republike Hrvatske koji je na filmskom festivalu u Montrealu proglašen najboljim filmom.

Dean Ačimović nakon filma na poklon je poveo svog crnog psića kojeg je držao na uzici. 

Najsnažniji je aplauz zaslužio glavni glumac Nebojša Glogovac kojemu je ovo bila druga premijera u tek nekoliko tjedana razmaka. Pred beogradskom publikom poklonio se sredinom rujna u ulozi Hamleta. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 33beg33 06.10.2016.

    skupljaju se neprijatelji hr,trebao bi jedan isilovac uletjeti

  • Agnetha 05.10.2016.

    Vidim išlo se po direktivi. Ko u doba kumrovečkog koljača kada su i djecu iz škola tjerali na komunistička okupljanja. Pljuc.

  • samoproglašeni antifašist 05.10.2016.

    stvarno čudno i nimalo iznenađujuće vidjeti drugove samoproglašene antifašiste kako su se nacrtali na okupljanju gdje se ukazuje na "fašistički karakter" hrvatskog društva. eto, stipu zagubio-sam-stotine-tisuća-dolara-u-muvingu mesića bi, vjerujem ipak bilo primjerenije vidjeti u policiji i/ili dorhu zbog stotina tisuća dolara koje je "zagubio u muvingu" ali ako "naše" (čitaj abolirane i nelustrirane baš poput stipe) odgovorne institucije smatraju kako je bolje dotičnog stipu i njegove marifetluke i (ne)djela prepustiti prašini zaborava, tko sam ja ukazivati na neprimjereno ponašanje institucija naspram zločinaca?

Komentiraj...
Vidi sve komentare