To je to što me zanima!

Brooklyn Beckham strastveno je ljubio zagonetnu brinetu

Mladi Beckham u subotu se zaputio po novu tetovažu, a društvo mu je pravila nepoznata djevojka. Nježno su si šaputali i izmjenjivali strastvene poljupce
Vidi originalni članak

Sin umirovljenog nogometaša Davida Beckhama (42) i bivše spajsice Victorie (43) s modelom i glumicom u usponu Chloe Moretz (20) prekidao je i mirio se tri puta.

Par je zajedno proslavio Valentinovo, a posljednji put skupa su se pojavili 11. ožujka u New Yorku.  Brooklyn Beckham (19) navodno je ponovno prekinuo s Chloe, a po svemu sudeći, nije dugo čekao novu ljubav.

ONA ZNA NAJBOLJE Brooklyn se opet osramotio: Istetovirao si je ‘mamin dečko’

Mladi Beckham u subotu se zaputio u zapadni Hollywood po novu tetovažu kod tattoo majstora Doctora Woo-a. Društvo mu je pravila nepoznata brineta, a fotografi su ih uhvatili kako strastveno izmjenjuju poljupce i nježno si šapuću. 

OBNOVILI VEZU Zaljubljeni: Brooklyn Beckham i Chloe Moretz ponovo zajedno

Brooklyn i Chloe prohodali su između 2014. i 2015., prekinuli, pa se u 2016. ponovno družili. Veza im je tad trajala pet mjeseci. U kolovozu prošle godine počelo se šuškati da su se pomirili treći puta, a nagađanja su potvrdili mjesec dana kasnije. Provodili su se Dublinu i hvalili se zajedničkim ispijanjem piva.

- Dubline, bio si izvanredan - poručio je tad mladi zavodnik.

Brooklyn živi u New Yorku gdje studira fotografiju. Prije preseljenja otkrio je da je nervozan i prestrašen jer će napustiti svoju obitelj u Velikoj Britaniji.

ŽURI MU SE Victoria Beckham vrišti u kući, sin Brooklyn planira vjenčanje

Idi na 24sata

Komentari 6

  • blonde 09.04.2018.

    razmažena i bahati mladi bogataš...nebitan je...

  • 08.04.2018.

    ima lijepu curu

  • Linz 08.04.2018.

    Tko je uopće ova mala individua i šta ima on od škole ................................................. od čega živi ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare