To je to što me zanima!

Brooklyn Beckham (14) u vezi je s kćeri bogatog aristokrata

Sin nogometaša Davida Beckhama i dizajnerice Victorije Beckham odnedavno je u vezi s neimenovanom djevojkom iz veoma bogate obitelji koju poznaje godinama
Vidi originalni članak

Brooklyn Beckham (14) u vezi je s neimenovanom kćeri bogatog aristokrata, pišu britanski mediji. Romansa je navodno procvala nakon što su se Beckhamovi iz Los Angelesa vratili u Veliku Britaniju. Izvori tvrde da Brooklyn već godinama poznaje nepoznatu djevojku zahvaljujući povezanosti njegove obitelji s poznatim kuharom Gordonom Ramsayjem, čija je supruga Tana bliska prijateljica Brookylnove majke Victorije i majke nepoznate djevojke.

- Brooklyn je očaran. Nakon što je problem udaljenosti riješen, odučili su to učiniti službenim. Godinama su bili prijatelji - otkrio je izvor.

Nogometaš i dizajnerica navodno su oduševljeni romansom najstarijeg sina s tinejdžericom koja je učenica ekskluzivne privatne škole u Londonu. Bivši kapetan Engleske početkom godine je otkrio kako želi da njegova djeca vode normalan život unatoč tome što su pod medijskom paskom svaki put kada izađu van.

- Brooklyn je sada u godinama kada želi raditi razne stvari, ići svugdje i morate mu čuvati leđa. No iskreno, pustimo ih da rade 99 posto stvari koje žele. Želimo da vode normalan život - rekao je Beckham ranije ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • duje912 06.11.2013.

    pa naravno da je u vezi sa bogatašicom...neće valjda sa nekom iz doma za nezbrinutu djecu...ccc...

  • Zeleni_Zub 06.11.2013.

    A ja mislio da je u vezi s kceri lokalnog portira

  • nata callahan 26.08.2013.

    pa naravno da je nasao neku malu bogatasicu, nece valjda pasti na kcer od kuhara, vrtlara ili cistacice.... pre*er

Komentiraj...
Vidi sve komentare