To je to što me zanima!

Browna pustili iz zatvora: 'Kuja laže i izmišlja, nisam silovatelj'

Reper godinama šokira javnost nasilničkim ponašanjem. Brown je 2009. brutalno istukao tadašnju djevojku Rihannu. Chris je tada osuđen na šest mjeseci društveno korisnog rada...
Vidi originalni članak

Francuska policija je pustila repera Chrisa Browna (29) iz zatvora. Američki reper je proveo noć iza rešetaka zbog optužbi za silovanje. Manekenka (24) je prijavila policiji seksualni napad i rekla da ju je Brown silovao u hotelskoj sobi u luksuznom hotelu u Parizu u kojem je odsjeo tijekom Tjedna mode.

Djevojka je ispričala da su se sreli u noćnom klubu, a on ju je pozvao u njegovu hotelsku sobu, piše Mirror. Rekla je i da je u njegovoj sobi bilo još djevojaka te da su svi konzumirali velike količine droge.

KARIJERA PUNA SKANDALA Nepopravljivi Brown: Tukao je, davio, a sad i silovao djevojku?

- Uhićen je s dva druga muškarca u ponedjeljak i od tada traje policijska istraga - rekli su iz francuske policije.

Brown se oglasio na Instagramu i negirao sve optužbe.

- Želim jasno dati do znanja: ovo je laž, kuja laže i izmišlja - poručio je putem društvenih mreža. Dodao je kako je ovo ponižavajuće i protivno njegovim moralnim načelima.

Reper godinama šokira javnost svojim nasilničkim ponašanjem. Brown je 2009. brutalno istukao tadašnju djevojku Rihannu (30). Chris je tada osuđen na šest mjeseci društveno korisnog rada, dobio je pet godina uvjetne kazne i zabranu prilaska Rihanni na manje od 50 metara. 

Kaznu je prekršio kada je premlatio muškarca u Washingtonu 2014. godine zbog čega je proveo tri mjeseca u zatvoru. 

JEZIVA ISTINITA PRIČA IZA POPULARNOG FILMA: 'Obitelj je u kući strave proživljavala pakao, u pet ujutro budio bi ih miris leševa'

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nikola28 26.01.2019.

    Vrhunski idiot

  • Curka 23.01.2019.

    A i te cure, pa sigurno ju nije pozvao na strukle..

  • Major Gašpar 23.01.2019.

    Pa da cijeli svijet zna da nisi silovatelj već samo da voliš tući slabije od sebe i tu si u pravu !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare