To je to što me zanima!

Bruce kćeri promijeni pelene u sedam sekundi: Držim rekord

Glumac se pohvalio kako misli da drži rekord u mijenjaju pelena kćeri Mabel Ray jer je najbrži u kući. Gluma mu više nije prioritet jer se sada želi posvetiti djeci
Vidi originalni članak

Glumac se pohvalio kako je veoma brz i iskusan kada je u pitanje mijenjanje pelena njegovoj desetomjesečnoj kćerkici Mabel Ray koju je dobio u braku s manekenkom Emmom Heming (34).

-  Kćeri promijenim pelene u manje od deset sekundi, rekord mi je sedam sekundi - izjavio je Bruce Willis (57) i dodao kako misli da drži rekord jer je najbrži u kući.

Otac kćeri Rumer (24), Scout (21) i Tallulah (19) koje ima iz 13-godišnjeg braka s Demi Moore dodao je kako sada u potpunosti uživa u ulozi oca jer ga u tome više toliko ne sprječavaju poslovne obaveze.

- Gluma mi nije prioritet, sada se želim posvetiti svojoj djeci, uživati s njima i prihvaćati samo uloge koje mi se jako sviđaju - zaključio je Willis i dodao da se vrijeme provedeno s djecom ne može usporediti s glumom.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • chelseaMG 15.02.2013.

    svaka čast , brz je.

  • sitnozubi 15.02.2013.

    joj da ga čuje Chuck Noris ne bi mu bilo dobro....!?

  • webwritter 15.02.2013.

    Wow...7 sekundi, mora da stvarno temeljito mijenja pelenu...ono skinut, obrisat guzu, napudrat guzu ili namazat kremom, stavit cistu pelenu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare